«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δήλωση Α. Κατσανιώτη με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Καθαρά λόγια για καθαρές προτάσεις και λύσεις

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, σήμερα το πρωί, ο Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Κυβέρνησης, καθώς και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» (μείζονα αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας), κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, τόνισε:
«Μία νέα περιφερειακή θητεία ξεκινάει. Πριν πέντε μήνες, στις περιφερειακές εκλογές, όλοι προκαταλάμβαναν την εκλογική αποτυχία του συνδυασμού μας. Μιλήσαμε με ειλικρίνεια και απλά λόγια, και....
οι πολίτες πίστεψαν το Νέο που φέραμε στην Δυτική Ελλάδα. Τον συνδυασμό μας εμπιστεύτηκε το 50% των πολιτών της περιοχής. Απέναντι σε αυτούς, αλλά και στο σύνολο των πολιτών, η δέσμευση της παράταξής μας ισχύει στο ακέραιο: Όχι μόνο εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά κυρίως μέσα στην πραγματική κοινωνία, θα συνεχίσουμε να μιλάμε με καθαρά λόγια και να προτείνουμε καθαρές προτάσεις και λύσεις. Δεν θα είμαστε απλά παρόντες στις εξελίξεις, αλλά με τις δράσεις μας θα τις καθορίσουμε. Γιατί έχουμε την ευθύνη να φτιάξουμε τον τόπο μας!
Καλή θητεία σε όλες και όλους στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας».