«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Σας ευχαριστώ όλους εσάς που… με διαβάσατε σήμερα!!!

Προβολές σελίδων ανά χώρα 
Καταχώριση
Προβολές σελίδας
Ελλάδα
594
Ηνωμένες Πολιτείες
138
Ουκρανία
114
Ρωσία
77
Γερμανία
61
Πολωνία
58
Τουρκία
57
Γαλλία
48
Ελβετία
33
Κίνα
31
1211 Άνθρωποι ...τόσο στον Τόπο μου, στη Λατρεμένη μας Πατρίδα στην Ελλάδα …αλλά και στο Εξωτερικό, με διάβασαν σήμερα!!!

 Να με συγχωρήσατε οι «παραμένοντες γηγενείς» …αλλά να… σ’ αυτούς τους συμπατριώτες μας που διαμένουν στο εξωτερικό, δεν θα το κρύψω…έχω μεγαλύτερη συμπάθεια ….και μου φέρνουν πιότερη συγκίνηση!!!
(Έχω και τα προσωπικά μου βιώματα… τ’ αποθημένα μου, Πρώτη μου ξαδέρφη κόρη θείου μου μετανάστη, που ζούσε και ζει στο εξωτερικό, την είδα για πρώτη φορά και τη γνώρισα όταν ήμασταν 18 …ναι δέκα οχτώ χρονών)!!!

Γράφει αυτός που πήρε υποτροφία να σπουδάσει δημοσιογραφία στη Γαλλία στο Παρίσι και …αρνήθηκε. Αυτός που του προσέφεραν δημοσιογραφική θέση σε κρατικό Ελληνικό Τηλεοπτικό Κανάλι και προτίμησε να …κατεβεί στο Καινούργιο Τριχωνίδας, να λέει και θα λέει όσο βαρά η φλέβα του …τις δικές του αλήθειες…ότι του σκάει η τρελή του γκλάβα ..γιατί δεν άντεχε εκείνης… αυτής της δημοσιογραφικής δραστηριότητας τους «υποβολείς»!!!
Αυτός που του πρόσφεραν μέχρι κι «ανεπίστρεπτα κοντύλια»… για να βγάλει το σκασμό!!!
Προκαλέστε με τώρα…επώνυμα, οι θιγόμενοι σε κάθε μια, μια μου λέξη να σας την τεκμηριώσω, αν δεν μπορέσω …θα υποστώ ακόμα και τις συνέπειες του …νόμου!!!
Είμαι αυτός…και δεν είναι εγωιστικό που στήνω προμετωπίδα τη φωτογραφία μου, τ’ όνομά μου…
αν παραστεί ανάγκη και με το δαχτυλικό μου αποτύπωμα πιστοποιώ τα γραφόμενά μου!!!
Είμαι αυτός που θέτω, όπως πάντα έθετα, σε κοινή κρίση την υπόστασή μου, την ταπεινότητά μου για να μην αναφερθώ σε άλλα, δεύτερα Πρόσωπα!!!
Αυτός που δημιούργησε όλων των τηλεοπτικών Σταθμών της Αιτωλοακαρνανίας  τα προγράμματα…έβγαλε πρώτος ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές Ενημερωτικού περιεχόμενου, πολιτιστικού… κι όχι μόνο. Αυτός που πρώτος εξέδωσε την Πρώτη Ηλεκτρονική Εφημερίδα στην Αιτωλοακαρνανία, με έδρα το Καινούργιο Τριχωνίδας, να μην πω σ’ ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα!
Είμαι αυτός που ….δεν εξαργύρωσα και δεν θα εξαργυρώσω ποτέ της ψυχής μου τ’ αντιστάθμισμα …γιατί φρονώ πως το μεράκι μου και της ιδεολογικής δοξασίας μου οι σταθερές, οι επιταγές….δεν έχουν αντίκρισμα!!!
Γιατί θέλω να γράφω απλά…. «Απ’ την ψυχή μου, ότι η ψυχή μου επιτάσσει»!!!
Ότι έκανα το κάνω για τον Άνθρωπο …τι κι αν μέχρι κι απόψε δέχτηκα σε συγκινητικό βαθμό, την Επίθεση Αγάπης, Εκτίμησης, την Επίπληξη, που μ’  έκανε και βούρκωσα για μια ακόμα φορά, όσων με ξέρουν πολύ καλά!
"Γιατί δεν εξαργύρωσα και δεν εξαργυρώνω τις δυνατότητές μου"!
Είμαι…
Αυτός που μέχρι και τούτη τη στιγμή, κρατάει τα πλήκτρα του πληκτρολογίου του με νύχια και δόντια να μην αποκαλύψει …βαριές αλήθειες για πρόσωπα και πράγματα!
Αυτός που φοβάται και τον εαυτό του τέτοιες ώρες, κοντά στα ξημερώματα, μην αναφερθεί …στα δικά του και μόνο βιώματα, τεκμηριωμένα, τι κι αν είναι… και πάει παραπέρα…και εξαφανιστούν πολιτικοί και πολιτικές, να μην καταστραφούν …άνθρωποι τι κι αν δεν Είναι Άνθρωποι!!!
Εμείς σαν άλλοι Άνθρωποι έχουμε τις δικές αρχές…πολλά έγραψα απόψε, ίσως γενικά και να είναι…. Αλλά ειδικά κι επώνυμα μη με παροτρύνετε προς το παρόν να γράψω γιατί είναι πέρα απ’ τη φιλοσοφία μου. Πολιτικό κουτσομπολιό δεν θα…υπηρετήσω.

Αν όμως παραστεί ανάγκη πιο ειδικά εγώ και οι συνεργάτες μου, «οι δικές μου ρεζέρβες» γνώστες και κοινωνοί του αρχείου μου, αδιάσειστες, αδιανόητες πολιτικές πρακτικές …θα σας παραστήσουμε!!!!

 Και τότε … «όποιου η μάνα …κλάψει»!!!!

Δημήτρης Ντόκας