«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ουκρανία: Συντριβή αεροπλάνου με εκατοντάδες νεκρούς (VIDEO - ΦΩΤΟ)


ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ
Όλοι οι επιβαίνοντες νεκροί, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές
Ένα επιβατηγό αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας (τύπου Boeing 777), που εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ, συνετρίβη στην Ουκρανία κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, το απόγευμα της Πέμπτης. Όλοι οι επιβαίνοντες, δηλαδή 295 άνθρωποι, είναι πιθανότατα νεκροί (280 επιβάτες και 15 άτομα πλήρωμα), σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες από διαφορετικές πηγές. Το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας αναφέρει ότι οι νεκροί ξεπερνούν τους 300 και είναι άνθρωποι πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, το Boeing 777 που εκτελούσε την πτήση ΜΗ-17, χάθηκε από τα ραντάρ ενώ βρισκόταν σε υψόμετρο 10.000 μέτρων και σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το ρωσικό εναέριο χώρο. «Άρχισε να πέφτει και κατόπιν βρέθηκε να καίγεται εντός του ουκρανικού εδάφους», ανέφερε μια πηγή της ρωσικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, που δεν κατονομάζεται από το πρακτορείο.
Δεκάδες πτώματα, διασκορπισμένα ανάμεσα στα φλεγόμενα συντρίμμια, ανέφερε ότι αντίκρισε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς, ο οποίος έφτασε στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροπλάνο. Ένας διασώστης είπε...