«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, για οπλοκατοχή
Σε βάρος ενός εκ των δραστών εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις
Κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ και εκατόν δεκαπέντε φυσίγγια
Συνελήφθησαν, χθες (27-7-2014), το απόγευμα, στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, και του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών .
Ειδικότερα...
σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου διέμεναν προσωρινά οι δυο δράστες, στο Λουτρό, βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πολεμικό όπλο τύπου « Kalashnikov » και δύο γεμιστήρες με εκατόν δεκαπέντε φυσίγγια.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχειών του 24χρονου, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι, εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Βέροιας και Καστοριάς, για οπλοκατοχή, κλοπές, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών με συνολική ποινή φυλάκισης πάνω από οκτώ (8) έτη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Συνελήφθη 32χρονος στη Σπιάντζα Ηλείας για καλλιέργεια ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, στον κήπο του σπιτιού του και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα
Συνελήφθη χθες (28-7-2014) το πρωί, στη Σπιάντζα Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 32χρονος ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια κάνναβης και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του δράστη, στη Σπιάτζα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν στον κήπο του σπιτιού του, τέσσερα φυτά κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη.
Παράλληλα στο εσωτερικό του σπιτιού του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας , ενώ όλα τα φυτά εκριζώθηκαν.
Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός στην Ακράτα
Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Βουλγαρικών Αρχών για βιασμό
Συνελήφθη, σήμερα (28-7-2014) το πρωί, στην Ακράτα Αχαΐας, από Αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 47 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Βουλγαρικών Αρχών, από τις αρχές του έτους, για βιασμό ανήλικης που είχε διαπράξει στη Χώρα του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών.
Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (26/07/2014) αργά το απόγευμα, στο Λούβρο Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηλείας, ένας 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί σε έρευνα που ενήργησαν στο όχημα του 21χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν μια συσκευασία με 5,7 γραμμάρια κάνναβης και ένα φιξάκι κοκαΐνης αντίστοιχα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.