«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Α.Σ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Απασχόληση και Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία» στα πλαίσια της πράξης, υλοποιεί την δράση 3.4  «Διοργάνωση έκθεσης τοπικών προϊόντων και συμμετοχή σε αντίστοιχες εκθέσεις στην Ελλάδα». Αντικείμενο της δράσης είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένου πλάνου δράσεων ενημέρωσης - ευαισθητοποίησης μέσω:
§         της συμμετοχής & λειτουργίας σε έκθεση τοπικών προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας σε δεδομένο σημείο υψηλής προσβασιμότητας στην οποία θα συμμετέχει, αν όχι το σύνολο, η συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών παραγωγών και θα πραγματοποιούνται παράλληλες δράσης επικοινωνίας (π.χ. διανομή έντυπου υλικού, παρουσίαση με οπτικοακουστικά μέσα, κλπ.)


Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των διαφορετικών κατηγοριών κοινού (καταναλωτών και επιχειρήσεων) για τα προϊόντα της Αιτωλοακαρνανίας, η αμφίδρομη ενημέρωση (in & out) για τις σύγχρονες εξελίξεις και τις καινοτομικές μεθόδους οργάνωσης και διαχείρισης της παραγωγής, τυποποίησης προϊόντων, κλπ. η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, η ανταλλαγή απόψεων για τις τάσεις εξέλιξης των δυναμικών κλάδων της τοπικής οικονομίας και τις εκτιμήσεις προσανατολισμού της παραγωγής και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ΜΜΕ γενικά και των τοπικών παραγωγών ειδικότερα.
Η επιλογή κομβικού σημείου έντασης δραστηριότητας συνδεδεμένου με την τοπική οικονομία, για την διεξαγωγή της έκθεσης, αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για την διάχυση των αποτελεσμάτων άρα και της προκύπτουσας ωφέλειας.

Η τεραστία επιτυχία που σημειώνει κάθε χρόνο η «Έκθεση Τοπικών Προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας»  και η καθιέρωση της  στην συνείδηση των καταναλωτών και των επιχειρηματιών ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό θεσμό στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κάνει την συγκεκριμένη έκθεση ως την πιο κατάλληλη επιλογή υλοποίησης της δράσης και επίτευξης των στόχων της.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα οργανώσει στα πλαίσια της 4ης έκθεσης Τοπικών Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Αυγούστου έως την Κυριακή 31  Αυγούστου στο χώρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι, Εκθεσιακό περίπτερο τοπικών προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Παράλληλα στο χώρο θα πραγματοποιήσει δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής & προώθησης των προϊόντων αλλά και ενημέρωσης για την δράση  της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Απασχόληση και Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία».

Όλοι η επιχειρηματίες παραγωγοί τοπικών προϊόντων του νομού Αιτωλοακαρνανίας που θέλουν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Απασχόληση και Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία» παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση ενδιαφέροντος συμμετοχής και να τη αποστείλουν ηλεκτρονικά στο contact@epimetol.gr η στο grombol@epimetol.gr . Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Εκθεσιακό περίπτερο τοπικών προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας, επικοινωνήστε με την κα. Χρυσαφη Αννα, αρμοδία της ομάδας έργου στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας έως της 31 Ιουλίου 2014 στα κατωθι Τηλ: (+30)26410 74511 – 74531.

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.
Ομάδα έργου,
Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Απασχόληση και Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία»