«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Γιώργος Διδασκάλου: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικό αγαθό»

Συνάντηση του Γ.Γ. με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πελοπόννησο

Γιώργος Διδασκάλου: «Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικό αγαθό»

Ο έλεγχος της παραβατικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και θέματα ασφάλειας των πολιτών, ήταν το αντικείμενο σύσκεψης, που είχε, σήμερα το πρωί, στην Τρίπολη, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου, με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πελοπόννησο.
 Συγκεκριμένα...
στη συνάντηση εργασίας, του κ. Διδασκάλου με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Υποστράτηγο Βασίλη Γεωργακόπουλο, την αναπληρωτή Περιφερειακή Αστυνομική Διευθύντρια Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Κωνσταντίνα Κορώνη και τον Διευθυντή Ασφαλείας Περιφέρειας Πελοποννήσου Ταξίαρχο Ανδρέα Σωτηρόπουλο, αξιολογήθηκε η εικόνα της παραβατικότητας στην περιοχή, μετά τα πρόσφατα μέτρα που είχαν ληφθεί για εντατικοποίηση των ελέγχων και καθορίστηκαν οι περεταίρω δράσεις και η αποτελεσματική λειτουργία της Αστυνομικής Δ/σης Πελοποννήσου, με στόχο την πλήρη ασφάλεια των πολιτών.

«Το ενδιαφέρον μας για το κλίμα ηρεμίας και ασφάλειας των πολιτών είναι συνεχές και η συνεργασία μας με την Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, προς την κατεύθυνση αυτή, βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο. Προτεραιότητά μας είναι η πρόληψη της παραβατικότητας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Η ασφάλεια των συνανθρώπων μας είναι πρωταρχικό, για μας, αγαθό και θα τους το παρέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις», δήλωσε, αμέσως μετά τη συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Τρίπολη, ο κ. Διδασκάλου είχε σήμερα, συναντήσεις και συσκέψεις με αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, για τρέχοντα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.