«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συλλαλητήριο του ΚΚΕ έγινε απόψε στο Αγρίνιο

 Συλλαλητήριο του ΚΚΕ έγινε απόψε Πέμπτη 4 Οκτώβρη στις 7:30 μμ στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου.
Ενάντια στα νέα μέτρα, ενάντια στον «νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό για το 2013 της τρικομματικής κυβέρνησης  (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)»  Έναν προϋπολογισμό που έρχεται να υλοποιήσει τo συμφωνηθέν  με την τρόικα νέο πακέτο μέτρων. Πακέτο που ισοδυναμεί κυριολεκτικά με ένα κοινοβουλευτικό, πολιτικό πραξικόπημα σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νεολαίας.
 Στο βήμα η Γραμματέας της Νομαρχιακής  Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ Πένυ Τριάντη που αναφέρθηκε στην άγρια και βάρβαρη επίθεση του καπιταλισμού σε βάρος του λαού. Ένός εργαζόμενου λαού που φτώχυνε με την εφαρμογή του μνημονίου.
«Η ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και των υπερασπιστών του, με τα ασήκωτα χαράτσια για μισθωτούς, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, το πετσόκομμα των προνοιακών – κοινωνικών επιδομάτων, τη διάλυση των κρατικών κονδυλίων για συντάξεις, μισθούς, ασφάλιση, υγεία κ.λ.π. σηματοδοτούν το δρόμο που επιλέγουν οι μεγαλοεπιχειρηματικοί όμιλοι για το ξεπέρασμα της κρίσης του». 
 Να στηριχθεί δυναμικά, μαζικά από την εργατική- λαϊκή οικογένεια, σε κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε σωματείο, σε όλες τις εργατογειτονιές, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ, όπου ζει και εργάζεται ο νέος, ο εργάτης, ο αυτοαπασχολούμενος ΕΒΕ και αγρότης, οι γυναίκες.            

Κανένας μόνος του!

Να πάρουμε  αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων. Να αποφασίσουμε για νέα γενική απεργία.

ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!
          
Η Γραμματέας της Νομαρχιακής  Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ Πένυ Τριάντη Κάλεσε το λαό σε γενική απεργία όταν θα ψηφίζονται τα μέτρα!
Όταν τελείωσε η ομιλία πραγματοποιήθηκε πορεία απ’ τους διαδηλωτές στους δρόμους του Αγρινίου.
Με κόκκινες παντιέρες και βροντερά συνθήματα:
Εννιά δεκαετίες αγώνες και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία!

 Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ…

Δημήτρης Ντόκας