«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη αλλοδαπή στον Πύργο, για κατοχή  όπλων.
Κατασχέθηκαν στιλέτα, γκλόμπ και σιδερογροθιές.
Συνελήφθη, χθες (18-10-2012) το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, μια αλλοδαπή υπήκοος Κίνας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί, του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, στην 35χρονη, βρήκαν στην κατοχή της και...
κατέσχεσαν τρία στιλέτα και τρείς σουγιάδες.
Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία της 35χρονης, στον Πύργο, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
•    Σαράντα εννέα (49) στιλέτα τύπου σουγιά.
•    Οχτώ (8) σιδερένιες ράβδοι (γκλομπ).
•    Έξι (6) σιδερογροθιές.
•    Ένας (1) αναπτήρας με πτυσσόμενο στιλέτο.
•    Δύο (2) ηλεκτρονικοί εκκενωτές.
•    Έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
•    Δεκαπέντε (15) απομιμήσεις ακουστικών κινητών τηλεφώνων.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Συνελήφθη 20χρονος για σωρεία κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες στην Πάτρα
Από την έως τώρα ερευνά έχουν εξιχνιαστεί δεκαοχτώ περιπτώσεις κλοπών.
Ο δράστης είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος μεγαλύτερο των 51.000 ευρώ.
Συνελήφθη, προχθές (17-10-2012) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τέσσερεις ακόμα συνεργούς του που αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές.
 Ειδικότερα από τη μεθοδική ερευνά που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο 20χρονος, ενεργώντας από κοινού, με άλλα άτομα, είχε διαπράξει το τελευταίο τρίμηνο δεκαοχτώ κλοπές - διαρρήξεις σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες στην Πάτρα αφαιρώντας κοσμήματα, τιμαλφή και χρήματα συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 51.000 ευρώ.
Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του προχθές, το μεσημέρι, στην Πάτρα και τη σύλληψη του.
Ο συλληφθείς αφού οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Ανακριτή και του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κρίθηκε προφυλακιστέος.
Οι έρευνες που συνεχίζονται και το προανακριτικό έργο ενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Συνελήφθη 47χρονος μαστρωπός στην Πάτρα.
Ο δράστης προωθούσε 27 Βουλγάρα στην πορνεία.
Συνελήφθη χθες (18-10-2012), το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 47χρονος ημεδαπός  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Ειδικότερα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη ήρθε σε επαφή με  τον 47χρονο όπου προγραμματίστηκε ραντεβού σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Πάτρα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με μία υπήκοο Βουλγαρίας, ηλικίας 21 ετών έναντι χρηματικού ποσού των 120 ευρώ.
Για τη σύλληψη του 47χρονου ενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.