«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη της ΠΑΣΥ την Δευτέρα 29 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 20:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη της ΠΑΣΥ όπου θα συμμετέχει αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το μέλος της γραμματεία της ΠΑΣΥ και βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκο Μωραΐτη.
Θα συζητηθούν τα συμπεράσματα των κινητοποιήσεων των προηγούμενων ημερών καθώς και οι νέοι σταθμοί αγώνα του αγροτοκτηνοτροφικού κινήματος. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην...
κτηνοτροφία που αυτήν την περίοδο δέχεται επίθεση σφοδρή με την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, με τα νέα κριτήρια που θα δίνονται οι επιδοτήσεις στους κτηνοτρόφους, καθώς και την καθίζηση των τιμών του γάλακτος, όπως και την καθυστέρηση των πληρωμών στους κτηνοτρόφους.
Πρώτο αγωνιστικό κάλεσμα η κινητοποίηση στη ζεύξη Ακτίου – Πρέβεζας στις 4 Νοέμβρη στις 11:30 π.μ
Στην επίθεση που δεχόμαστε χρειάζεται να απαντήσουμε με την δική μας αντεπίθεση και κλιμάκωση της δράσης μας διεκδικώντας άμεσα μέτρα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος αλλά αυτό δεν αρκεί, χρειάζεται συνολική σύγκρουση και ρήξη με τις πολιτικές που εφαρμόζονται, με την ΚΑΠ, με τον μονόδρομο της Ε.Ε, να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ