«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εβρεχε γκολ στο Αίγιο (3-1) κι ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε το Κύπελλο

Θα μπορούσε να είναι κι έκπληξη ο αποκλεισμός του Παναιτωλικού από ομάδα μικρότερης κατηγορίας,όπως είναι ο Παναιγιάλειος.Είτε έτσι είτε αλλιώς ο Παναιτωλικός κατάφερε να φάει 3 γκολ,όσα έφαγε σε 6 αγώνες πρωταθλήματος,αν και προηγήθηκε στο σκορ. 
Ετσι αποχαιρέτησε πρόωρα κι άδοξα το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.
 Στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Παναιγιάλειος(θα παίξει με την Καβάλα) που έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό επικρατώντας 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δικαιώθηκαν στο 40’.
Τότε ο Κούσας άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια». Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Λαζανάς στο 43’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους, ολοκληρώθηκε στο...
74’ όταν ο Μπούνας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για να δώσει ο Λαζανάς διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του στις καθυστερήσεις πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.  
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Π. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας (92΄ Αγουρίδης), Μπούνας, Διαμαντόπουλος (78΄ Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας (60΄ Μπουλούμπασης), Λαζανάς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μπακάκης (75΄ Σφακιανάκης), Δάρλας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μητρόπουλος, Γιάνεφ, Μύγας (58΄Φαβάλι), Καμαρά, Πασάς (58΄ Κουτσοσπύρος).