«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ένστολη Πανελλαδική Κινητοποίηση την Πέμπτη 01-11-2012 στην Αθήνα!


ΕΔΡΑ : Ερμού 95- Τ.Κ. 26 110 – ΠΑΤΡΑ Ε-mail: axdytellados@gmail.com

Τηλ.: 2610-695304, 2610-695334  Κιν.: 6973-662062, Fax: 2610-277020
 ΘΕΜΑ: «Συναγερμός για μαζικό και δυναμικό παρόν στην ένστολη πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, την Πέμπτη 01-11-2012 και ώρα 13:30΄, στην πλατεία Ευαγγελισμού.»

 Σας αποστέλλουμε την σημερινή ανακοίνωση της Ένωσής μας, αναφορικά με το προσκλητήριο για την καθοριστική μάχη, ενάντια σε αυτούς που αθέτησαν τις δεσμεύσεις τους και προωθούν προς ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων τα απίστευτης αγριότητας οικονομικά μέτρα, με το πρόσχημα ότι θα μας «σώσουν»!!!!!

Δεν επαιτούμε,

Μέσα σε ένα κλίμα αγωνίας για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας αφού δεν έχουμε καμία απολύτως επίσημη ενημέρωση για το...
τι μέλλει γεννέσθαι, ευρισκόμενοι στη δυσάρεστη θέση να είμαστε καθημερινοί αποδέκτες κάθε λογής φημών, ψιθύρων, διαρροών και μπαράζ δημοσιευμάτων και δεχόμενοι ενίοτε αοριστολογίες και χτυπήματα στην πλάτη από τους κατά καιρούς αρμόδιους, δεν έχουμε άλλη επιλογή.


Αγωνιζόμαστε για την επιβίωσή μας και την αξιοπρέπειά μας,

Αντιστεκόμαστε στο αμόκ των αλυσιτελών και ανάλγητων περικοπών!

***
ΘΕΜΑ: « Ένστολη Πανελλαδική Κινητοποίηση στην Αθήνα.»

        Συνάδελφοι,
            Η παράνοια δεν έχει τέλος.
        Είναι ξεκάθαρο ότι η Τρόϊκα ασχολείται με την διασφάλιση των συμφερόντων των τοκογλύφων, επιδεικνύοντας αναλγησία στις εκκλήσεις που προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη του ορίζοντα, ότι τα «επιβαλλόμενα», απίστευτης αγριότητας, μέτρα μόνο δεινά μπορούν να επιφέρουν στη χώρα μας.
        Οι ηγέτες μας, παρά τις δηλώσεις τους, ότι κατανοούν τα προβλήματα του κλάδου μας, «συμμεριζόμενοι» τάχα την αγωνία, όχι για τη διαβίωσή μας, αλλά για την επιβίωσή μας, δεν μας πείθουν, αφού προκλητικά αδρανούν δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά για τις «αγαθές» προθέσεις τους.
         Δεν γνωρίζουμε πλέον τι μας επιφυλάσσουν.
   
        Συνάδελφοι,

        Σας καλούμε, πριν τη διαφαινόμενη ψήφιση των επαχθών μέτρων, να δώσετε μαζικά και δυναμικά το δικό σας παρών στην ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας στην Αθήνα, την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:30 στην πλατεία Ευαγγελισμού.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
για εμάς και τις οικογένειές μας
χωρίς δικαιολογίες,
 ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ η Συμμετοχή.


Αναχώρηση Πέμπτη 1-11-2012 και ώρα 10:00’ από το υπηρεσιακό πάρκιν οδού Αμερικής στην Πάτρα. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Προέδρου.