«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εξιχνιάσεις κλοπών στο Αγρίνιο

1.  Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή που είχε συμβεί πριν δέκα μέρες περίπου, στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας ηλικίας 36  ετών, για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, την 25-5-2012 το πρωί, η 36χρονη, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε διαμέρισμα 38χρονου ημεδαπού στο Αγρίνιο όπου αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 6000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Αγρινίου προέκυψε...
ότι, δράστιδα της κλοπής είναι η 38χρονη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στην  Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


2.  Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Αγρινίου, κλοπή που είχε συμβεί πριν πέντε μέρες περίπου, στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 30 και 21  ετών, για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, την 1-6-2012 το μεσημέρι, οι δράστες μετεβησαν σε αγροτική  περιοχή στον Άγιο Γεώργιο Καλυβιων Αγρινίου όπου αφαίρεσαν από  περιφραγμένο οικόπεδο 63χρονου ημεδαπού 46 δοχεία με λαδί μηχανής, έξι μπαταρίες και διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, δράστες της κλοπής είναι οι δυο ημεδαποί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην  Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.