«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ομιλία του Μ. Κατσιγιάννη στο Καινούργιο

Στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του το ΚΚΕ, πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Καινούργιο Αγρινίου, την Τετάρτη 5 Ιούνη στις 8:30 μ.μ. και ομιλία απ’ τον  υπ. Βουλευτή Μιχάλη Κατσιγιάννη.

Ο Μ. Κατσιγιάννης, ανεβαίνοντας στο βήμα, άρχισε την ομιλία του με την επισήμανση - υπενθύμιση, ότι το ΚΚΕ στο Καινούργιο ήρθε πρώτο σε ψήφους, στις εκλογές της 6ης Μάη! Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε «Πρέπει να είστε περήφανοι για την επιλογή σας»!
 
Στη συνέχεια ο ομιλητής, ανέλυσε την σημερινή πολιτική κατάσταση, αναφέρθηκε στο «Νέο Δίπολο με πυρήνα την ΝΔ για την κεντροδεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ για την κεντροαριστερά» και κάλεσε τους...
πολίτες να «διορθώσουν την ψήφο τους όχι γενικά, αλλά ψηφίζοντας Κ.Κ. Ελλάδας»!


Ο Μ. Κατσιγιάννης τόνισε ακόμα με έμφαση ότι: «Το ΚΚΕ  είναι το μοναδικό κόμμα, που πριν και κατά την διάρκεια των διερευνητικών εντολών, είχε καθαρή θέση, ότι δεν στηρίζει αντιλαϊκή κυβέρνηση με ευρωπαϊκό προσανατολισμό».

Αφού αναφέρθηκε στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται το ΚΚΕ, ανέλυσε τις τακτικές που ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα σε βάρος του. Αναφερόμενος ειδικά για την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «Βάζει διλήμματα, λέει ψέματα», προβαίνει σε «προβοκατόρικες ενέργειες»… για να συνεχίσει με τη φράση: «Είναι πολιτικά ανήθικοι, το μόνο που μπορούμε να τους πούμε»!!!
Ο υπ. Βουλευτής του ΚΚΕ, αφού αναφέρθηκε στις προγραμματικές διαφορές του κόμματός του με τ’ αριστερά κόμματα, γι’ αυτούς που λένε για συνεργασία αντέτεινε το επιχείρημα, ότι μ’ αυτή τη λογική: «Το 1981 έπρεπε να διαλυθεί το ΚΚΕ και να οργανωθεί στο ΠΑΣΟΚ»!!!

Παρουσίασε ακόμα την εκτίμηση του ΚΚΕ ότι «Έρχονται δύσκολες μέρες, η ζωή του λαού θα γίνει πιο δύσκολη γι’ αυτό ο λαός πρέπει να είναι έτοιμος αποφασισμένος, οργανωμένος…»

Ο Μ. Κατσιγιάννης  προς το τέλος της ομιλίας του τόνισε με έμφαση: «Λύση υπάρχει και είναι μία, κόντρα στο ρεύμα που θέλει το λαό με σκυμμένο κεφάλι …να βγεί μόνος από την Ευρωπαϊκή Ένωση»!!! 
Μονομερής διαγραφή του χρέους, με λαϊκή εξουσία!
 Για να είναι ο ίδιος ο λαός στην Εξουσία»!!!

Δημήτρης Ντόκας