«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Συνελήφθη ημεδαπός που διέπραττε διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στο παρκιν του Νοσοκομείου του Ρίου.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά τρεις περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη χθες (27-6-2012) νωρίς το πρωί, στο Ρίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 22 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα ο 22χρονος, διέρρηξε δυο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο...
παρκιν του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, σπάζοντας τα τζάμια των συνοδηγών, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι από αυτά, καθότι και στις δυο περιπτώσεις ήχησε ο συναγερμός και τράπηκε σε φυγή.

Για την εξιχνίαση των δυο διαρρήξεων, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι την 1-2-2012 το μεσημέρι, ο 22χρονος είχε διαρρήξει οικία 84χρονου ημεδαπού στον Κάτω Αλισσο Αχαΐας και είχε αφαιρέσει διάφορα έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών


Συνελήφθη 56χρονος Αλβανός, που μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες.

Συνελήφθη προχθές (25-6-2012) αργά το βράδυ, στο 27ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από Αστυνομικούς της Ομάδας Ελεγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 56 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παρανομών μεταναστών.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί ακινητοποίησαν όχημα που οδηγούσε ο 56χρονος και στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ακόμα ομοεθνείς του προκειμένου να το ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 56χρονου οδηγού.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 56χρονο βρήκαν και κατέσχεσαν τα χρηματικά ποσά των 1000 leke και 120 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ σε έλεγχο που ακολουθησε στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε φωτογραφικές μηχανές , ένα σετ φορτιστών κινητών τηλεφώνων.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι, ο 56χρονος μετέφερε τους τέσσερις ομοεθνείς του, οι οποίοι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικά έγγραφα, στα Τίρανα Αλβανίας.

Το αυτοκίνητο του 56χρονου κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αδικήματος.

Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ομοεθνών του συνεχίζονται.