«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο κ. Σαμαράς καταρρίπτει … τον εαυτό του (Video)


Τρεις μέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου η ηγεσία της ΝΔ εξακολουθεί  να κρύβεται σε σχέση με τις πραγματικές της προθέσεις απέναντι στο μνημόνιο 2. Δεν μπόρεσε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να δικαιολογήσει την στάση ανάμεσα στην καταψήφιση του μνημόνιου 1 στην απόλυτη δέσμευση της στο ακόμη χειρότερο μνημόνιο 2 .
Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων το Καλοκαίρι του 2011 με αφορμή το Μεσοπρόθεσμο, καταρρίπτει τον κεντρικό πυλώνα της σημερινής προεκλογικής επιχειρηματολογίας της ΝΔ...

Ενημερώνουμε κάθε καλόπιστα προβληματισμένο πολίτη για την παντελή κι επικίνδυνη πολιτική αναξιοπιστία του κ. Σαμαρά και της ΝΔ.
Παραθέτουμε απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2011
 
“Μας λένε κάποιοι ότι το ερώτημα σήμερα είναι Μεσοπρόθεσμο ή Χρεοκοπία. Αυτό μας είχαν πει και πέρσι το Μάιο: Μνημόνιο ή Χρεοκοπία. Όπως αποδείχθηκε, το Μνημόνιο μας έφερε πιο κοντά στη χρεοκοπία.
Και το Μεσοπρόθεσμο δεν θα την αποτρέψει. Θα μας βυθίσει ακόμα περισσότερο στην παράλυση που φέρνει τη χρεοκοπία ακόμα πιο κοντά.
Κάποιοι μας απείλησαν και με διλήμματα του τύπου: Μεσοπρόθεσμο ή… τανκς! 
Κάποιοι άλλοι, πριν ένα μήνα, είχαν απειλήσει: Μεσοπρόθεσμο ή δραχμή!
Πρόκειται για προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου. Η οποία δεν πείθει κανένα. Απλώς δημιουργεί πανικό στην αγορά και αποσταθεροποιεί την Οικονομία.
Κάθε φορά που ακούγονται τέτοιες ανοησίες, το μόνο δυστυχώς που γίνεται είναι να υπάρχει φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες.
Όμως, ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται πια.
Απλώς η αγορά κακοποιείται. Ας το καταλάβουν και ας σταματήσουν, επιτέλους, αυτά τα πυροτεχνήματα ανευθυνότητας! ”
Παραθέτουμε επίσης τον συναφή διαδικτυακό σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=00uWTjcUxFg

14/6/2012
ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ