«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Ε.Κ.Μ. θα αποτελέσει την υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση...


Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιούνη αδιαμφισβήτητα αποτελεί νίκη όχι μόνο για τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία. Το δύσκολο και συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινήσαμε για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και την περηφάνια του λαού μας είχε σημαντικά αποτελέσματα. Με αγώνα και επιμονή ο δρόμος της ελπίδας άνοιξε. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εξελίξεις θα δικαιώσουν για μια ακόμη φορά τον υπεύθυνο προγραμματικό λόγο του....
ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Τον αγώνα αυτό τον δώσαμε με πείσμα και αυταπάρνηση κόντρα σε μια πρωτοφανή επίθεση εκβιασμού και απίστευτης ψυχολογικής τρομοκρατίας.
Είμαστε ευτυχείς για την αντοχή και την στήριξη των συμπολιτών μας που πολλαπλασίασαν τα ποσοστά μας σε χρόνο ρεκόρ για τα πολιτικά δεδομένα και ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Αιτωλ/νάνες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και αναδείξαμε δύο βουλευτές της ριζοσπαστικής αριστεράς στο Νομό μας δίνοντας ποσοστό 25,3%. Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα τους δηλώνοντας ότι: ο ΣΥΡΙΖΑ – Ε.Κ.Μ. θα αποτελέσει την υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση, θα πορευτεί με βάση το πρόγραμμά του προασπίζοντας τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα και θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής αντίστασης και αλληλεγγύης. Επίσης με σύνεση και ανοιχτό πνεύμα θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα χιλιάδων πολιτών που επιζητούν να προσφέρουν στην κοινή μας προσπάθεια.  
ΣΥΡΙΖΑ - Ν. Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Το Γραφείο Τύπου