«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ
ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2012

Προς Υπουργό Εσωτερικών  κον Γιαννίτση Αναστάσιο                                                                                            
 κε Υπουργέ
1. Πληροφορούμαστε ότι θα αξιοποιηθεί για την εκλογική διαδικασία μικρός αριθμός Δημοτικών υπαλλήλων που αντιστοιχεί στο 1/3 των εκλογικών τμημάτων, όπως επίσης...
ό,τι αποφασίστηκε η αποχή των δημοτικών υπαλλήλων σύμφωνα με απόφαση της οργάνωσής τους. Υπό αυτές τις συνθήκες θα προκληθούν τεράστια προβλήματα στην διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών. Ζητούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα σε συνεννόηση με τη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να εξυπηρετηθούν απρόσκοπτα οι πολίτες στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
2. Ζητούμε επίσης να παρέμβετε ώστε να εξασφαλιστεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους η μετάβαση των πολιτών στις εκλογικές τους περιφέρειες διότι έχουν εμφανιστεί  τεράστια προβλήματα ιδιαίτερα με τα δρομολόγια των πλοίων.
3.  Επίσης όσον αφορά την ηλεκτρονική συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων:
Θέλουμε να μας παραχωρήσετε τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic. Για την σωστή τήρηση πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.
Επίσης θέλουμε να μας ορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ
Οι εκπρόσωποι στη Διακομματική
Γ. Θεωνάς
Μ. Δαρειώτης


Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου
Ανακοίνωση
Παρασκευή 4/5 και ώρα 8:30μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στο Μεσολόγγι (Χαριλάου Τρικούπη και Ράγκου γωνία)
Ομιλητές: Πάνος Παπαδόπουλος
                  Μαρία Τριανταφύλλου 
Θα χαιρετήσει ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΣΥΝ και υποψήφιος στο Νομό μας Δημ. Βίτσας.
Το Γραφείο Τύπου