«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τραγούδι και Βιντεοκλίπ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)


από Αγρινιώτες δημιουργούς
 
Με διάθεση οικολογικής αφύπνισης και προβληματισμού οι Αγρινιώτες καλλιτέχνες : Κωνσταντίνος Σαμψών (Μουσική) και Βασίλης Κολοβός (Στίχοι-Ερμηνεία) μας παρουσιάζουν ένα νέο τραγούδι  μαζί με βιντεοκλίπ με την διακριτική ονομασία ΧΥΤΑ (Χώρος Ύποπτης Ταφής Απορριμμάτων).
Οι ίδιοι μας λένε ότι: "Μέσα σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα μαστίζεται από την οικονομική κρίση δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι εδώ και...
χρόνια η αλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων συν τα αρνητικά αποτελέσματα για το περιβάλλον από την βιομηχανική επανάσταση μας οδηγούν σε ολέθριες καταστάσεις. Με την κίνηση μας αυτή πιστεύουμε ότι βάλαμε ένα λιθαράκι στην κατανόηση του προβλήματος, ώστε κάποτε να επιλυθεί."

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Βασίλης Κολοβός έχουν ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν στις μουσικές συνθέσεις "Της Καρδιάς μου Ομάδα" και "Τόπου μας ζωή" που είναι αφιερωμένες στην ομάδα της πόλης του Αγρινίου τον "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ". Ο Βασίλης Κολοβός έχει επίσης εκδώσει τα μουσικά CD "Έτσι Ζώ" και "Πόζα". Ο Κωνσταντίνος Σαμψών έχει εκδώσει επίσης κα τα μουσικά CD "On Air... myths and tales" και "Escape to Freedom".

Περισσότερες πληροφορίες για τους ανωτέρω δημιουργούς μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες τους:  http://kSamson.com  για τον Κ. Σαμψών και http://vKolovos.gr  για τον Β. Κολοβό

Στην ιστοσελίδα του Β. Κολοβού και στο θέμα "Για το περιβάλλον" μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το βιντεοκλίπ καθώς και το τραγούδι το οποίο είναι σε τέσσερις διαφορετικές εκτελέσεις.

Ο σχετικός σύνδεσμος είναι : http://www.vkolovos.gr/index.php/2012-05-19-00-19-19

Κωνσταντίνος Σαμψών
Βασίλης Κολοβός