«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το 4ο αντάμωμα των καβαλάρηδων στη Νήσσα Κατούνας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μια ακόμα φορά το αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων του αλόγου που διοργανώθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου από τον Ιππικό Σύλλογο Κατούνας υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Πρώτη φορά τέτοια οργάνωση τέτοια εξυπηρέτηση, πρώτη φορά δεν έγινε μποτιλιάρισμα στα χιλιάδες αυτοκίνητα που πήγαν στην πανέμορφη περιοχή αυτή. Πάρα πολλά άτομα που έκαναν χρέη τροχονόμου αυτή την φορά τα κατάφεραν και κέρδισαν το στοίχημα. Ένας τεράστιος χώρος παρκινγκ διευκόλυνε την άμεση πρόσβαση στο σημείο της εκδήλωσης, χωρίς καμιά ταλαιπωρία. Κάθε εισερχόμενο αυτοκίνητο (στην είσοδο για το παρκινγκ) παραλάμβανε κάρτες για καλύτερη εξυπηρέτηση για ψητή προβατίνα.
 
***
 Το 4ο αντάμωμα των καβαλάρηδων που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία κατά κοινή ομολογία από τον ιππικό σύλλογο Κατούνας, με άψογη οργάνωση και με πλήθος κόσμου. Οι προετοιμασίες άρχισαν   μέρες πριν, με αποκορύφωμα τις τελευταίες δυο μέρες. Οι διοργανωτές εργάζονταν πυρετωδώς, για να είναι όλα  στην εντέλεια. Και τα κατάφεραν. Χιλιάδες κόσμου προσήλθαν και το ευχαριστήθηκαν.
 
***
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:30 με την επίδειξη αλόγων στην ειδική πίστα, τα ονόματα των καβαλάρηδων και την περιοχή που ήρθαν τα προσφωνούσε η δημοσιογράφος Δήμητρα Νταγιάντα και στην συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους καβαλάρηδες από τον πρόεδρο του συλλόγου Κουδούνα Ευάγγελο και το γραμματέα Ζωγάκη Πέτρο για την συμμετοχή τους μιας και ήλθαν από πολλά μέρη της Ελλάδας.
Στην συνέχεια ακολούθησαν...
 Περισσότερα ΕΔΩ: http://reporter-akarnanias.blogspot.com