«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

 

Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας

Το Κέντρο Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας (ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.) σας προσκαλεί στο διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.

Το Σάββατο στις 17:00, η «Παραμυθοκλωστή» αφηγείται παραμύθια, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής και τραγούδια που...

ζεσταίνουν την καρδιά και μας ταξιδεύουν στο όνειρο.

Την Κυριακή στις 16:30, τα μέλη του ΚΑΠΗ γιορτάζουν με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας και σας περιμένουν όλους να διασκεδάσετε μαζί τους!

 

***

Την Πέμπτη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Αμφιλοχίας

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Αμφιλοχίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30.

 

***

Από αύριο οι αιτήσεις για τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες σε χώρους ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

 Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι οι καταστηματάρχες που επιθυμούν να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες σε χώρους ευθύνης του, μπορούν να προσέρχονται για την κατάθεση σχετικής αίτησης από αύριο, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Απαραίτητες προϋποθέσειςείναι η εξόφληση ή τακτοποίηση σε ρύθμιση όλων των παλαιών οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 το αργότερο, καθώς και η προσκόμιση τοπογραφικού σχεδίου για το χώρο για τον οποίο αιτείται η ενοικίαση.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας (Πληροφορίες: κυρία Ελευθερία Σαραντοπούλου - 26423-60433, ισόγειο Δημαρχείου) και στο πρώην Δημαρχείο Μενιδίου (Πληροφορίες: κύριος Γιώργος Μπόβης: 26813-60020).

 

                                                                           ***

Αλλαγή ημερομηνίας φωταγώγησης χριστουγεννιάτικου δέντρου Μενιδίου

 Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή, η προγραμματισμένη για σήμερα (Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022) φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Μενιδίουμετατίθεται για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00.

 

Δήμος Αμφιλοχίας
Γραφείο Τύπου