«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Όταν τα παιδιά στολίζουν με αγάπη τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της πόλης μας.

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 τα παιδιά του 11ου Νηπιαγωγείου με δημιουργίες τους και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους στόλισαν το δέντρο στην πλατεία Χρυσοστόμου Μητροπολίτου (τρία Φανάρια) στέλνοντας την ευχή για αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο...

 Την ίδια ώρα οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου και οι εκπαιδευτικοί τους στόλισαν το δέντρο της πλατείας Ειρήνης αλλά και δέντρα στην παλαιά Δημοτική Αγορά με ιδιαίτερες, χειροποίητες,  χριστουγεννιάτικες δημιουργίες .

Την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, το ΚΔΑΠαμεα  του Δήμου Αγρινίου «Η ΓΕΛΑΣΤΉ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» στόλισε το δέντρο στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη ενώ την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 το 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου  ομόρφυνε με δικές του δημιουργίες και την καθοδήγηση εκπαιδευτικών  το δέντρο στην πλατεία Χαντζοπούλου.

Σε κλίμα συγκίνησης και αγάπης  η  «Φλόγα» και τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, βρέθηκαν και φέτος στην Παλαιά Δημοτική Αγορά. Στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια της «Φλόγας» και αφιέρωσαν τις κατασκευές τους, στη συμμαθήτριά τους Μαργαρίτα Σαπλαούρα και φώναξαν δυνατά την ευχή : «Όλο και περισσότερα παιδιά να βγαίνουν νικητές».

Στους στολισμούς παραβρέθηκε  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία και φέτος μοίρασε γλυκίσματα στα παιδιά και ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλές γιορτές σε όλους τους μαθητές της πόλης.

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου