«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ - Σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν από ΗΠΑ καταγγέλλει ο Λαβρόφ

Την ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από αξιωματούχους των ΗΠΑ κατήγγειλε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

«Η Ουάσινγκτον προηγείται των άλλων στις προκλήσεις, καθώς ορισμένοι "ανώνυμοι αξιωματούχοι" του Πενταγώνου εξέφρασαν πράγματι απειλές για την πραγματοποίηση ενός "αποκεφαλιστικού χτυπήματος" στο Κρεμλίνο, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί απειλή απόπειρας δολοφονίας του Ρώσου προέδρου» είπε ο Λαβρόφ.

Παράλληλα προειδοποίησε πως «εάν τέτοιες ιδέες πραγματικά μελετώνται από κάποιον, τότε αυτός ο ‘κάποιος’ θα πρέπει να σκεφτεί καλύτερα τις πιθανές συνέπειες τέτοιων σχεδίων».

Ο Λαβρόφ είπε ότι...

Η συνέχεια ΕΔΩ: www.902.gr

 

***

Π/Δ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Στο Σύνταγμα κατέληξε η μαζική παν-καλλιτεχνική πορεία για την άμεση απόσυρσή του (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Στο πλευρό τους το ΚΚΕ

Στο Σύνταγμα κατέληξε η σημερινή μαζική παν-καλλιτεχνική πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από το υπουργείο Πολιτισμού όπου έγινε συγκέντρωση. Εκεί ανακοινώθηκε ότι στις 15.00 θα γίνει συνάντηση εκπροσώπων τους με τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας και Πολιτισμού.

Σωματεία καλλιτεχνών και σπουδαστές δραματικών σχολών απαίτησαν να αποσυρθεί άμεσα το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά στο προσοντολόγιο για τον δημόσιο τομέα και εξισώνει τα -αναγνωρισμένα από το ΥΠΠΟΑ - πτυχία των αποφοίτων των δραματικών σχολών, ωδείων, σχολών χορού και κινηματογράφου, με το απολυτήριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Σπουδάζω τρία χρόνια και θέλω το πτυχίο, όχι το χαρτί που δίνουν στο σχολείο», ήταν το σύνθημα που φώναξαν οι σπουδαστές των δραματικών σχολών....

Η συνέχεια ΕΔΩ: www.902.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ