«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 μ.μ. θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοκρατίας.

 Η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου θα συνοδεύσει μελωδικά την εκδήλωση ενώ  τα  φαναράκια των ευχών θα πετάξουν ψηλά στον ουρανό...

 Σε περίπτωση βροχής το άναμμα του δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Ήδη λειτουργεί το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο  Μαγική Αυλή  - Παγοδρόμιο Αγρινίου στην οδό Καλλέργη 9, στο χώρο του δημοτικού παρκινγκ από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ και το Καρουζέλ στην πλατεία Δημοκρατίας. 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

Δράση της Ακτίνας Εθελοντισμού για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή

Οι εθελοντές της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, σε μια ζεστή εκδήλωση, πρόσφεραν χαρά, δώρα και γλυκά στους τρόφιμους του  Γηροκομείου Αγρινίουστο πλαίσιο δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή.

Η κ. Βούλα Αρτίκου – Γουργολίτσα, υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού  ευχαρίστησε τον πρ. του Δ.Σ. Σπύρο  Παπαθανασίου, τους εργαζόμενους και  τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη και ανέφερε ότι οι επισκέψεις στο Γηροκομείο θα αποκτήσουν τακτικό χαρακτήρα :«Αγαπημένες μας γιαγιάδες και παππούδες, εκ μέρους της Ακτίνας θέλω να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευλογία. Στο πρόσωπό σας δεν βλέπουμε την τρίτη ηλικία, τους απόμαχους της ζωής αλλά τους δικούς μας ανθρώπους που σε δύσκολους καιρούς με πολύ πόνο και κόπο αλλά με περίσσεια αγάπη και ανιδιοτέλειαδημιουργήσατε και προσφέρατε στην οικογένειά σας και την κοινωνία. Στα μάτια και το χαμόγελο σας αναπολούμε τους δικούς μας γονείς, τις δικές μας προσωπικές μνήμες και η ψυχή μας γεμίζει από συγκίνηση. Για εμάς είστε ο καθρέφτης της υπομονής και της ανθρωπιάς, της σοφίας και της αξίας της ζωής, το παράδειγμα προς μίμηση. Μόνο ευγνωμοσύνη σας οφείλουμε. Σας υποσχόμαστε να γίνουμε άξιοι συνεχιστές σας. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την κ. Γιάννα Σερμιτζέλη η οποία επιμελήθηκε την όμορφη γιορτή με αισθήματα προσφοράς, ανθρωπιάς και αγάπης».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η κ. Δήμητρα Αβράμπου και η πρόεδρος της Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

 «Προμήθεια απινιδωτή στο Δήμο Αγρινίου»

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας με απόφαση του Δ.Σ., παρέδωσε στο Δήμο Αγρινίου έναν απινιδωτή.

Η παραλαβή έγινε από το προσωπικό του Κοινωνικού Ιατρείου της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Δήμου Αγρινίου, το οποίο συμμετείχε και στο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη χρήση απινιδωτή, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. από εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτή.

Ο απινιδωτήςείναι  στο χώρο του  Κοινωνικού Ιατρείου  στην οδό Παλαμά 20.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

& ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ