«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ενημέρωση απο το δήμο Αγρινίου

Συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στην έκθεση BEYOND 4

Στην έκθεση BEYOND 4.0,στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου  από τις 14- 16 Οκτωβρίου.

 Πρόκειται για έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας η οποία παρουσιάζειπρωτοπόρα  προϊόντα και υπηρεσίες  και  πραγματοποιείται ταυτόχρονα με το ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Ο Δήμος Αγρινίου θα παρουσιάσει τις ψηφιακές εφαρμογές που υλοποιεί  και...

ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών. Παράλληλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής θα ενημερωθούν  για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο της καινοτομίας  και τις δυνατότητες που προσφέρουν  στις σύγχρονες πόλεις.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλει στην προώθηση και προβολή όλων των καλών πρακτικών, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Είναι προφανές ότι η Κοινωνία της Πληροφορίας δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον και νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, ευημερία και ποιότητα ζωής. Στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να  αξιοποιήσουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες, με στόχο, αφενός να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, αφετέρου να ενισχύσουμε τη συμμετοχή τους σεζητήματα που τους αφορούν.Άλλωστε ‘έξυπνη” είναι μια πόλη που διαθέτει ανοικτά τα δεδομένα σε όλους».

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

***

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος « ΑΝΕΣΙΣ» από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 θα προβάλει την  ταινία : No Time To Die

 

Ο Κινηματογράφος θα λειτουργεί ως covid free χώρος

και θα  δέχεται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μόνο.

 

 

Το απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός, στους κινηματογράφους!

 

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως Μποντ, θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, που θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise.

Για τον Ντάνιελ Κρεγκ αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό πράκτορα 007 και έτσι το No Time to Die αποτελεί ένα τέλος εποχής.

 

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ (Ντάνιελ Κρεγκ) έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

 

Σκηνοθεσία: Κάρι Φουκουνάγκα

 

με τους: Κρίστοφ ΒαλτςΝτάνιελ ΚρεγκΛεά ΣεϊντούΆνα ντε ΆρμαςΡάμι ΜάλεκΛασάνα Λιντς

 

 

 

 

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 6:00 & 9:30 μ.μ Καθημερινά 

Tηλ. Επικοινωνίας : 2641044345

 

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

 

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€