«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

 
ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑΣΤΟΥΛΗ

….νιώθω για σε Πατρίδα μου,στα σπλάχνα χαλασμό

 Ο Δήμος Αγρινίου

στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας  διοργανώνει έκθεση του Αγρινιώτη Εικαστικού και Αγιογράφου

Αντώνη Ναστούλη με τίτλο :

...νιώθω για σε Πατρίδα μου,

στα σπλάχνα χαλασμό

          Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης  η Συμβολαιογράφος και Πρόεδρος του Φιλολογικού και Λογοτεχνικού Ομίλου «Κωσταντίνος Χατζόπουλος» κ.Βασιλική Μαραγιάννη θα μας «γνωρίσει» τους ήρωες που φιλοτέχνησε ο κ. Αντώνης Ναστούλης,μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του πατέρα της, αείμνηστου Κώστα Μαραγιάννη με τίτλο : «Το Αγρίνιο. Μια περιδιάβαση στον τόπο. Μια προσέγγιση σε πρόσωπα και γεγονότα».

Εγκαίνια: Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 στις 20:00

στην  π.Τράπεζα Ελλάδος

 

Διάρκεια Έκθεσης : 2 έως 31 Ιουνίου 2021

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή

10:00 έως 13:00 και 19:00 έως 21:00

Σάββατο 11:00 έως 13:00

 

***

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

 
Με σημαντικές παρεμβάσεις  στην οδό Μπαϊμπά και την οδό Σιαδήμα συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε όλη την πόλη.
Με το έργο :"Διαμορφώσεις Ασφαλτοστρώσεις οδών Σχ. Πόλης Αγρινίου",προϋπολογισμού  400.000 ευρώ, προγραμματίστηκαν παρεμβάσεις σε δρόμους που παρουσιάζουνεκτεταμένες φθορές λόγω παλαιότητας, με συντήρηση και ανακατασκευή της ασφαλτικής στρώσης του οδοστρώματος. Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα αποκατασταθούν  τα σημεία που έχουν καταστεί μη λειτουργικά για τη διέλευση των πεζών και των οχημάτων.
Την πορεία των έργων  παρακολούθησε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων  μεριμνούμε για τη συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών Συνεχίζουμε  το πρόγραμμα αναβάθμισης  του οδικού δικτύου του Δήμου με  παρεμβάσεις μας τόσο στο κέντρο όσο και στις δημοτικές ενότητες όπου υλοποιούμε ένα επίσης σημαντικό έργο αποκατάστασης των δρόμων».
 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***