«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗ ΝΙΚΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗ

 Τον χρυσό Βαλκανιονίκη Νίκο Σταμούλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

 Ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με τον Αγρινιώτη πρωταθλητή Νίκο Σταμούλη στον οποίο απένειμε τιμητικό έπαινο για την διπλή επιτυχία του  στο 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου κατάφερε να κερδίσει δύο μετάλλια. Το Σάββατο, 12 Ιουνίου, στέφθηκε χρυσός Βαλκανιονίκης στον αγώνα των 5.000 μέτρων και την Κυριακή, 13 Ιουνίου,  κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000μ.

« Ο Νίκος κατάφερε να συγκινήσει όλους τους Αγρινιώτες. Το επίτευγμα των δύο μεταλλίων αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος,  η σκληρή δουλειά ανταμείβονται.Είμαστε υπερήφανοι γιατί ένα δικό μας παιδί, άξιο τέκνο μιας αθλητικής οικογένειας, ξεχωρίζει εκτός συνόρων και σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία.  Εύχομαι να είναι υγιής και να κατακτήσει όλους τους στόχους του. Συγχαρητήρια αξίζουν οπωσδήποτε στον προπονητή του Μπάμπη Ποσονίδη αλλά και το σύλλογο ΓΑΣ Αγρινίου. Όλοι οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό σας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο 19χρονος Νίκος Σταμούλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δήλωσε ότι εργάζεται εντατικά για τον επόμενο στόχο που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.


Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης,  ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Αντ. Γκριμότσης και ο προπονητής Μπάμπης Ποσονίδης.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ***

Ενημερωτική καμπάνια της Γεν.Γραμ. Πολιτικής Προστασίας

 

           Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας!

Νέα ενημερωτική καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των πυρκαγιών έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίαςμε κεντρικό μήνυμα: «Δεν παίζουμε με τη φωτιά, γιατί η φωτιά δεν παίζει μαζί μας».

Η νέα καμπάνια της Πολιτικής Προστασίας αναδεικνύει τις συχνότερες αιτίες εκδήλωσης πυρκαγιάς, τα λάθη που γίνονται συνήθως όπως είναι το κάψιμο ξερών χόρτων ή κλαδιών ή η ρίψη αναμμένων τσιγάρων.

Η καμπάνια υπενθυμίζει το αυτονόητο ότι, είναι απολύτως απαραίτητο  όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τα λάθη.

Το αρχείο έχει τοποθετηθεί στη διεύθυνση https://youtu.be/2cG2mEjk7FUκαι στο www.civilprotection.gr/πεδίο.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ