«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - Ανάρτηση σε Περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ανάρτηση σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Αγαπητέ/ή ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια
      Ως κάτοχος ακίνητης ιδιοκτησίας σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (δείτε αναλυτικά τις περιοχές παρακάτω) σας ενημερώνουμε ότι η 28η Ιουνίου 2021 είναι η ημερομηνία έναρξης της Ανάρτησης κτηματολογικών στοιχείων.
      Mέχρι την
30η Αυγούστου 2021, (ή την 29η Οκτωβρίου 2021 αν είστε κάτοικος εξωτερικού), αφού επικαιροποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, μπορείτε να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε ή να διορθώσετε την καταγραφή της ιδιοκτησίας σας, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. Συγκεκριμένα θα πρέπει να δείτε και να ελέγξετε:
•    Την περιγραφή και τη νομική πληροφορία των ακινήτων σας (Κτηματολογικός Πίνακας)
•    Τα όρια των γεωτεμαχίων σας (Κτηματολογικό Διάγραμμα)
      Εάν συμφωνείτε με τα στοιχεία της Ανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.
    Εάν δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση διόρθωσης (μέχρι την
30η Αυγούστου 2021, (ή την 29η Οκτωβρίου 2021 εάν είστε κάτοικος εξωτερικού), ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης, κατόπιν ραντεβού.
      Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει στο Κτηματολόγιο την ακίνητη περιουσία σας, έχετε ακόμα περιθώριο να το κάνετε ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

 
Περιοχές υπό ανάρτηση:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:
 
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΘΕΣΤΙΕΩΝ (πρώην ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΣΗΛΙΩΝ), ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΟΚΙΜΙΟΥ, ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ, ΝΕΑΣ ΑΒΟΡΑΝΗΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτο το Γραφείο Κτηματογράφησης Αγρινίου

1.    Για τους ΟΤΑ Αγίου Νικολάου, Αγρινίου, Θεστιέων (πρ. Κοινότητες Καινούργιου και Προσηλίων) και Παραβόλας: Τηλέφωνο: 26410-25125 & 26410-25005 ή να επικοινωνείτε στο email:
agrinio1@ktimaweb.gr 

2.    Για τους ΟΤΑ Αγίου Κωνσταντίνου, Δοκιμίου, Καμαρούλας, Νεάπολης, Νέας Αβόρανης και Παναιτωλίου: Τηλέφωνο: 26410-25725 & 26412-00098 ή να επικοινωνείτε στο email: agrinio2@ktimaweb.gr 

ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
www.ktimaagrinio.gr
Δευτέρα - Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08:30 -16:30 και Τετάρτη 08:30 -20:30
 
Εάν δεν είστε κάτοχος ακίνητης ιδιοκτησίας
στις παραπάνω περιοχές αγνοείστε αυτό το μήνυμα.
 
Το παρόν ενημερωτικό μήνυμα αποστέλλεται από την Κοινοπραξία: «Κ/Ξ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΞΙΑΔΗ ΑΕ – ΠΡΙΣΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΤΕ – Δ. ΒΕΡΓΟΣ – Π. ΣΤΗΝΙΟΣ» η οποία με την από 18/09/2017 σύμβαση με το Ελληνικό Κτηματολόγιο ανέλαβε την εκπόνηση της: Μελέτη Κτηματογράφησης για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στους προκαποδιστριακούς Δήμους Αγίου Κωνσταντίνου, Αγρινίου, Θεστιέων (πρώην κοινότητες Καινουργίου, Προσηλίων), Νεάπολης και Παραβόλας και στις Κοινότητες Αγίου Νικολάου, Δοκιμίου, Καμαρούλας, Νέας Αβόρανης και Παναιτωλίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλίας και Ακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών» - Κωδ. Σύμβασης: ΚΤ1-14.