«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.

 Δημοπρατείται στις 9 Σεπτεμβρίου  η  «Ανακατασκευή  του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίου Ιωάννη Ρηγανά,  Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού  670.000,00 €. 

 Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που προβλέπει τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα,  εργασίες αποστράγγισης και αντικατάσταση της περίφραξης.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι...

οι εργασίες για την τοποθέτηση ιστών φωτισμού με προβολείς LED  για τον φωτισμό του  συγκεκριμένου γηπέδου.  Επίσης δημιουργείται  περιμετρικά  αρδευτικό δίκτυο προκειμένου να ρυθμίζεται η θερμοκρασία του γηπέδου και να επιτυγχάνεται ασφαλής λειτουργία των χώρων.

 «Πρόκειται για ένα σύνολο εργασιών που συνιστούν ολοκληρωμένη παρέμβαση  στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά. Απαντάμε στις ανάγκες των δημοτών μας με ουσιαστικά έργα.Με ένα στοχευμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων αναβαθμίζουμε και εκσυγχρονίζουμε τα γήπεδα του Δήμου Αγρινίου.  Αποδεικνύουμε  έμπρακτα το ενδιαφέρον  μας για τους αθλητικούς χώρους  και  τη στήριξη μας σε όσους αθλούνται»,  ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ***

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ 

 Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και  Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνει ότι:
«Την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διανομή φρούτων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου,  οδός Πυθαγόρα 2,  στο Αγρίνιο (Αερογέφυρα), από τις 08:00 π.μ. έως 10.00 π.μ..

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ