«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ



Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο κ.Παπαναστασίου ευχήθηκε στον κ. Γαλαζούλα καλή επιτυχία στo δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και επανέλαβε ότι...
η Δημοτική Αρχή είναι  σε συνεχή και διαρκή συνεργασία με τα στελέχη της Αστυνομίας προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά όποια ζητήματα προκύψουν : «Ο κ. Γαλαζούλας έχει υπηρετήσει σε  επιτελικές θέσεις και γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες της περιοχής αρμοδιότητας του. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στην αποτελεσματική αστυνόμευση του δήμου.  Η προστασία και η ασφάλεια των δημοτών είναι προτεραιότητα αλλά και ένας διαρκής αγώνας».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
***

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΠΗ ΚΗΦΗ

Ο Δήμος Αγρινίου προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ωφελούμενων των ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ ανακοινώνει ότι  θα εξυπηρετεί τα μέλη των δομών με  υπηρεσίες που θα τους παρασχεθούν κατ’ οικον.
Υπενθυμίζουμε ότι,  σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, αναστέλλεται  η λειτουργία  των ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ από σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020μέχρι  την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.
Οι ωφελούμενοι του Δήμου Αγρινίου,για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. των δομών προκειμένου να εξυπηρετούνται.
Τηλ. επικοινωνίας: 26410 – 29319 , 22030, 28178

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι , η προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 εκδήλωση της παρουσίασης των βιβλίων της αξέχαστης Πηνειώς Χρυσικοπούλου σε συνδιοργάνωση της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου και του Λαογραφικού –Ιστορικού- Φιλολογικού Μουσείου Αιτ/νίας αναβάλλεται στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων του Δήμου Αγρινίου.