«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς τον Πρόεδρο του

Δημοτικού Συμβουλίου
τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων
και τους δημοτικού συμβούλους

Κε Πρόεδρο
            Λάβαμε την πρόσκληση για τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου τη Δευτέρα 30/9/2020 που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την επιδημία του κορωνοϊού.
            Επειδή πιστεύουμε σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις ο σκοπός είναι να συζητιούνται θέματα που έχουν επείγοντα χαρακτήρα, πιέζουν οι ημερομηνίες και αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, δεν πρέπει να έρχονται θέματα που...
μπορούν και πρέπει να έρθουν για να συζητούνται σε κανονικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπου οι αποφάσεις μπορούν να διαμορφωθούν μετά τη διατύπωση και αντιπαράθεση επιχειρημάτων, δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων.
            Θέματα που θα μπορούσαν να μην περιέχονται στην ημερήσια διάταξη της εν λόγω συνεδρίασης είναι πολλά.
            Όμως το 1ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά τον Οργανισμό υπηρεσιών του Δήμου, θεωρούμε απαραίτητο ότι θα πρέπει να αποσυρθεί από την συνεδρίαση και να έρθει σε κανονικές διαδικασίες λειτουργίες του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα έχουμε και τις θέσεις του Συλλόγου των εργαζομένων αλλά και θα αναπτυχθεί η διαλογική συζήτηση για ένα σημαντικό θέμα.
            Σε περίπτωση κ. Πρόεδρε που δεν το αποσύρεται καλούμε όλες τις παρατάξεις και τους δημοτικούς συμβούλους να το μπλοκάρουν στην πράξη καταψηφίζοντάς το για να επανέλθει εκ νέου σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Τίμος Παπανικολάου
Γιάννης Καρναβιάς