«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Το Ε.Κ.Α. θα πραγματοποιήσει συμβολική κινητοποίηση στην εξωτερική πύλη του νοσοκομείου Αγρινίου

Το Ε.Κ.Α. θα πραγματοποιήσει συμβολική  κινητοποίηση στην εξωτερική πύλη του νοσοκομείου την Παρασκευή 27 Μάρτη και ώρα 11:30  π.μ. για την προβολή  των αιτημάτων στο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα του Νοσοκομείου Αγρινίου ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ:Ø  Επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας  για όλο το υγειονομικό – εργατικό προσωπικό και τους πάσχοντες  στο νοσοκομείο .
Ø  Να  ανοίξουν όλα   τα κρεβάτια της ΜΕΘ και να επανδρωθούν  κατάλληλα.
Ø  Επαρκείς προσλήψεις  ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού  που να καλύπτουν τις ανάγκες  για τη λειτουργία των κλινικών .
Ø  Να  επανδρωθεί με το ανάλογο προσωπικό, ιατρικό- νοσηλευτικό,  η πτέρυγα που θα υποδέχεται ύποπτα κρούσματα για τον κορωνοϊό.
Ø  Να ενταχθούν όλες οι δομές ιδιωτικής υγείας  στο δημόσιο σχεδιασμό.
Ø  Να επανδρωθούν κατάλληλα όλες οι δομές της  πρωτοβάθμιας υγείας.

Ο καθένας από εμάς  οφείλει να τηρεί τα μέτρα που  υποδεικνύουν οι υγειονομικές υπηρεσίες  για την προστασία του λαού , για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού- πανδημίας.
Αλλά και η κυβέρνηση  οφείλει  να πάρει τα απαραίτητα μέτρα  για την κάλυψη  των αναγκών στην υγεία  και να μην τα μεταθέτει  όλα στην ατομική ευθύνη, για μπορέσουν οι υγειονομικοί  να δώσουν  τη μάχη  απέναντι  στην πανδημία, για την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού .

Οι καταστάσεις απαιτούν  να παραμείνουμε δυνατοί , όχι όμως σιωπηλοί.

Στην κινητοποίηση  συμμετέχουν  :

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ  ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  ΚΑΙ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΤΟ Δ.Σ.