«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΤΟΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ


Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή  εκδήλωση της  Διεύθυνσης Τοπικής Αγροτικής Ανάπτυξης στο Αγγελόκαστρο με θέμα : «Τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα στο Δήμο Αγρινίου. Ανάδειξη και αξιοποίηση».

***

ΛΗΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου ο Δήμος προχωρά, εντός του Σαββατοκύριακου, σε προληπτική απολύμανση των  σχολικών συγκροτημάτων, παιδικών σταθμών και αθλητικών χώρων ως μέτρο περιορισμού του κορονοϊού...


Προηγήθηκε  συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  του Δημάρχου με τους Αντιδημάρχους Αγρινίου και σύσκεψη με τους Διευθυντές όπου εξετάστηκαν και αποφασίστηκαν όλα τα μέτρα για την αναγκαία προφύλαξη. 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά :«Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και σύνεση όλα τα τελευταία δεδομένα  από την μετάδοση του ιού στην χώρα μας. Με απόλυτο σεβασμό στους δημότες προβαίνουμε  στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό,  τη δημόσια υγεία».

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται, αύριο Παρασκευή στις 11.00 π.μ.   στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ( Αναστασιάδη 1),   εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, Φροντιστηρίων, γυμναστηρίων,  αθλητικών συλλόγων  και της εστίασης προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις και τους τρόπους προφύλαξης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ