«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου  o Δήμος Αγρινίου θα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας,  κλινοσκεπάσματα,ρούχα, πάνες,  παιδικές τροφές και είδη προσωπικής υγιεινής για τους συνανθρώπους μας  που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό στην Αλβανία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται...
στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Βλαχοπούλου 13, από τις  8.00 π.μ. έως 14.00μ.μ.,  στα τηλέφωνα : 26413 63400, 26410 25392.
                                                                                 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

«Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού»

  Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμούαπό το 1985 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. ως οφειλόμενος φόρος τιμής στα εκατομμύρια των Εθελοντών, που είναι ταγμένοι  στην υπηρεσία του ανθρώπου, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους.  ΗΑκτίνα Εθελοντισμού της ΔιεύθυνσηςΚοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιοτων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, διοργανώνει τη  «Γιορτή Εθελοντή».
         Η εκδήλωση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00, στον χώρο που στεγάζεται το γραφείο της Ακτίνας Εθελοντισμού στη Λ.Μαβίλη (Παλαιός Σταθμός Τραίνου).Θα γίνει ενημέρωση για τις επερχόμενες δράσεις και καταγραφή απόψεων και προτάσεων προκειμένου να γίνει ο προγραμματισμός των δράσεων για το νέο έτος.
Οι Εθελοντικοί Σύλλογοι–αδελφοποιημένοι με την Ακτίνα Εθελοντισμού- καθώς και οι Εθελοντικές Ομάδες θα μπορούν να  διαθέσουν  έντυπο υλικό και να  ενημερώνουν για το έργο τους.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο τηλ. 2641360336 κ. Δήμητρα Αβράμπου και στο aktinaethelontismou@agrinio.gr.

           Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!!!


Ο Αντιδήμαρχος
Κωνσταντίνος   Καλαντζής