«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ"

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου  2019  θα διεξαχθεί ο12ος  Ημιμαραθώνιος  «Μιχάλης Κούσης» που  διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την  Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου.
Την Δευτέρα 22 Ιουλίου ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης θα συναντηθεί με...
τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών του Ημιμαραθώνιου προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες  της διοργάνωσης. 

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***

«Επικαιροποιημένο ευρετήριο και χάρτης οδών και πλατειών πόλης Αγρινίου».


        Ο Δήμος Αγρινίου υλοποίησε ένα τεράστιο έργο, που αφορά στην πλήρη καταγραφή και αποτύπωση σε χάρτη όλων των οδών και πλατειών της πόλης του Αγρινίου, διορθώνοντας πολλά λάθη του παρελθόντος.
        Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. 124/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου με θέμα: «Ψηφιοποίηση των αποφάσεων ονοματοδοσίας, διορθώσεις, αντιστοίχιση και επικαιροποίηση όλων των οδών της πόλεως του Αγρινίου. Έκδοση σχετικού χάρτη πόλης Αγρινίου και ευρετηρίου».
        Χάρτες με τις οδούς της πόλης και δυνατότητα ηλεκτρονικής αναζήτησής τους θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους Δήμου Αγρινίου στην εξής διεύθυνση:

http://agrinio.gov.gr/agrinio/tourist_main_page.php?id=ΧΑΡΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ή http://agrinio.gov.gr και από το μενού «Η ΠΕΡΙΟΧΗ» επιλέξτε πάλι η «Η ΠΕΡΙΟΧΗ» και κατόπιν «ΧΑΡΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

                                                                    
         Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


                                                                                       Ο Πρόεδρος
                                                                              Δημοτικού Συμβουλίου
                                                                              Βασίλειος Φ. Φωτάκης       
***

ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΖΙ


Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν έργα συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στον Δήμο Αγρινίου.  Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκαν  τα  έργα ασφαλτόστρωσης  σε κεντρικό δρόμοπου συνδέει το Γιαννούζι  με την εθνικό οδό.
Οι παρεμβάσεις, που περιλαμβάνουν αποκατάσταση του οδοστρώματος, χωματουργικές εργασίες και κατασκευή φρεατίων όπου είναι απαραίτητο,   βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς ο Δήμος Αγρινίου εκσυγχρονίζει τις υποδομές του και αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου που επισκέφθηκε τα έργα: «Η παρέμβαση στο συγκεκριμένο δρόμο έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται όχι μόνο με την ασφάλεια αλλά και την εικόνα της περιοχής. Με την ανακατασκευή του  διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και υπογραμμίζουμε την προσπάθειά μας για την βελτίωση των υποδομών σε όλο το εύρος του  Δήμου.Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών».

                                                                           ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ