«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας - Ενημέρωση

Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 σε κλαδικές εκθέσεις.
Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο (μέσω ΕΟΤ) κατά το Β’ εξάμηνο του 2019 στις παρακάτω εκθέσεις τουρισμού:
Α/Α
ΧΩΡΑ
ΕΚΘΕΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
1
ΓΑΛΛΙΑ
IFTM-TOP RESA
ΠΑΡΙΣΙ
01-04 ΟΚΤΩΒΡΟΥ
2
ΙΤΑΛΙΑ
TTG INCONTRI
ΡΙΜΙΝΙ
09-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
3
ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ
WTM
ΛΟΝΔΙΝΟ
04-06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Α/Α
ΧΩΡΑ
ΕΚΘΕΣΗ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
4
ΕΛΛΑΔΑ
PHILOXENIA
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
08-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
5
ΕΛΛΑΔΑ
ATHENS INTERNATIONAL TOURISM
ΑΘΗΝΑ
06-08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κύριοι στόχοι της συμμετοχής της Περιφέρειάς μας είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα με την έναρξη και...
ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στο εξωτερικό και την Ελλάδα.
Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό, ενημερώνουμε τα μέλη μας,  όποιος/ια επιθυμεί να φιλοξενηθεί στους χώρους του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να επικοινωνήσει με το Τμήμα Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, τηλ.2613 620 169, e-mail: l.vasileiadis@pde.gov.gr ). 
Επιπροσθέτως,  παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα παραχώρησης κάποιων τοπικών προϊόντων ώστε να τα διαθέτουν με την μορφή κεράσματος στο περίπτερο της Π.Δ.Ε. κατά την διάρκεια των εκθέσεων. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παραπάνω αναφερόμενο Τμήμα της Περιφέρειας.

 



ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

*

Επιχειρηματικές δυνατότητες συνεργασίας στο Ισραήλ.


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα επιχειρηματικών συνεργασιών με τη χρήση της πλατφόρμας επιχειρηματικών αιτημάτων της Ομοσπονδίας των Ισραηλινών Επιμελητηρίων (Federation of Israeli Chambers of Commerce). Στην ανωτέρω πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα αιτήματα επιχειρηματικής συνεργασίας Ισραηλινών εταιρειών καθώς και να δημοσιεύσουν  δικά τους.

Για την δημοσίευση αιτήματος μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία σας στο παρακάτω link: https://www.chamber.org.il/37679/post-your-offer/ .

Για την έρευνα δημοσιευμένων αιτημάτων επιχειρηματικής συνεργασίας Ισραηλινών εταιρειών μπορείτε να εισέλθετε  στο παρακάτω link: https://www.chamber.org.il/37679/40433/ .

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ