«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Για το Παναιτώλιο - Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τον τίμιο αγώνα που κάναμε, γι αυτό που πετύχαμε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

  Για το Παναιτώλιο
Δελτίο  Τύπου
Μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων για την κοινότητα Παναιτωλίου από το Πρωτοδικείο ήρθε η μεγάλη στιγμή να πει και η Αναγέννηση για το Παναιτώλιο ένα Μεγάλο ευχαριστώ.
Ένα  ευχαριστώ είναι λίγο  για τον τίμιο αγώνα που κάναμε, γι αυτό που πετύχαμε. Ένα ευχαριστώ δεν είναι απλά μια λέξη ευγνωμοσύνης, είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι μια δέσμευση για εμάς. Δέσμευση αγώνα και αλλαγής της καρεκλάτης συνήθειας των τοπικών αρχόντων και όσων μετείχαν και...
θα μετέχουν  σε συλλογικά όργανα. Μια δέσμευση με στόχο το μέλλον και την ποιότητα ζωής στο Παναιτώλιο - τα χάλια τα ξέρετε.
Ευχαριστούμε  κατ΄ αρχάς όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Η ψήφος είναι ιερό πράγμα, είναι το μοναδικό όπλο που έχει ο πολίτης απέναντι στο σύστημα – άσχετα αν καταστρατηγείται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
1)      Κυρίως  αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους γιατί κατάλαβαν ότι δεν συγκρίνονται ανόμια πράγματα, γιατί το κομμα δεν τους τραβά από το μανίκι. Είναι παλληκάρια και άντεξαν τις πιέσεις, τους διαξιφισμούς,τους συμψηφισμούς. Θα αντέξουν και τον επερχόμενο διχασμό. Κάτι ξέρουν οι Έλληνες από διχασμό. Κάτι ξέρουν οι Έλληνες για το αυγό του φιδιού που είναι  απόρροια του διχασμού.
2)      Αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Δεν τα βάζουμε όλα στη ίδια ζυγαριά άλλα είμαστε και από αυτους που πιστεύουν  στη διαφορετικότητα. Είμαστε  από αυτούς που τους εμπλουτίζει η διαφορετική και ελεύθερη σκέψη του άλλου. Ελευθερία είναι η  ελευθερία να σκέπτεσαι ελεύθερα και διαφορετικά. Ο καθενός μας έχει το χάρισμα του και δεν γεννήθηκε να τα γνωρίζει όλα.
3)      Αυτούς που μας κορόιδεψαν και δεν μας ψήφισαν. Ισχύει για όλους τους πολιτικούς χώρους. Είναι οι γνωστοί άγνωστοι οι συνήθεις ύποπτοι. Αυτοί που καθορίζουν ένα αποτέλεσμα, που κρίνουν εκλογές.Τους ξέρουμε, όλοι τους ξέρουν. Μικρή κοινωνία είμαστε και δεν χρειάζεται να ξύνουμε πληγές.
Δεν είμαστε ούτε και θα γίνουμε Μαυρογιαλούροι

 Σας θέλουμε μαζί μας
Καπρέλης Κων/νος – Κουκουμέλα Καλλιρόη- Ντζάλας Γεώργιος – Παπά Γεωργία- Ρίζου Αθανασία – Σπαρτινός Δημήτριος – Τριανταφύλλου Δημήτριος.