«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΚΟ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ: Περιοδεία του Νίκου Μωραΐτη σε ΑΜΦΙΓΑΛ, ΚΥ Αμφιλοχίας και Δήμο Αμφιλοχίας

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη, η ΚΟΒ Αμφιλοχίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη  περιοδείες  σε χώρους δουλείας. 

Επικεφαλής της περιοδείας στην ΑΜΦΙΓΑΛ, στους εργαζόμενους στο Δήμο και στο ΚΥ Αμφιλοχίας ήταν ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.


Ο Νίκος Μωραΐτης στη συνάντηση με τους εργαζόμενους σημείωσε ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα το ΚΚΕ αντιπάλεψε τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, οργάνωσε και στήριξε τους αγώνες, τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, πάλεψε ενάντια σε ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, στάθηκε δίπλα στον άνεργο, το συνταξιούχο, το μικρό  και μεσαίο αγρότη, τη νεολαία, σε εκείνους που βρίσκονται υπό την απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, τον επιστήμονα. Ήταν το μόνο κόμμα που κατέθεσε και καταθέτει δεκάδες προτάσεις για την πραγματική ανακούφιση του λαού και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει».  
Κλείνοντας κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, τη μόνη συνεπή δύναμη που έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπερασπίζεται τα λαϊκά δικαιώματα τονίζοντας ότι αυτό που κρίνεται την επόμενη μέρα των εκλογών αφορά τη δικιά τους ζωή.