«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΡΝΑΝΙΑΣ

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΡΝΑΝΙΑΣ

1.       ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ- Κινηματογραφιστής
2.       ΚΟΚΚΙΝΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ – Οικοδόμος μέλος ΔΣ ΕΚΑ και ΔΣ σωματείου ένωσης οικοδόμων Αγρινίου
3.       ΜΠΑΘΑ ΛΕΜΟΝΙΑ- Νοσηλεύτρια
4.       ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ- Ιδιωτική υπάλληλος
5.       ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- Οικονομολόγος- Λογιστής
6.       ΤΣΩΛΗ ΕΛΕΝΗ ΑΝΝΑ- Ιδιωτική υπάλληλος
Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Αιτωλοακαρνανίας απαρτίζεται από αγωνιστές του λαϊκού και εργατικού κινήματος που είχαν συμμετοχή στους μεγάλους και...
μικρούς αγώνες του προηγούμενου διαστήματος ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσε στην τετραετή θητεία της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
 Μιας κυβέρνησης που το έργο της ήταν η ψήφιση του μνημονίου, η βάρβαρη επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα, οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, η  αύξηση της φορολογίας, οι διακοπές ρεύματος, νερού, οι πλειστηριασμοί, η διατήρηση της ανεργίας σε υψηλά ποσοστά και η δήθεν μείωση της με 8μηνα προγράμματα των 500 ευρώ και επιδόματα πείνας, η διάλυση της αγροτικής παραγωγής με την μείωση των τιμών στα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα την ίδια ώρα που η τιμή της παραγωγής τους έχει αυξηθεί λόγο την ανόδου της τιμής του πετρελαίου, του ρεύματος, της εγκατάλειψης του απαρχαιωμένου αρδευτικού δικτύου. Τα χτυπήματα στους ΕΒΕ επαγγελματοβιοτέχνες και τους μικροεμπόρους με σκληρή φορολογία, κατάργηση του ωραρίου και της Κυριακάτικης αργίας  για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολυεθνικών. Μιας κυβέρνησης που υπηρέτησε πιστά όλες της εντολές που έλαβε από το ελληνικό κεφάλαιο, την ΕΕ και τους Αμερικάνους, και ακόμη και όταν έχασαν τον κυβερνητικό εταίρο τους( ψήφιση συμφωνίας των Πρεσπών) βρήκαν στήριξη από άλλα πρόθημα κόμματα τους συστήματος για να κάνουν τη δουλεία τους.
Οι υποψήφιοι και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Αιτωλοακαρνανίας ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας για να ενισχυθεί η αριστερά που δεν θα υποστείλει την σημαία του αγώνα. Απέναντι σε μια πιθανή εκλογή της ΝΔ θα είμαστε στο δρόμο του αγώνα γνωρίζοντας ότι θα είναι μια αντιδραστική εξέλιξη χειροτέρευσης της σημερινής κατάστασης , με ξεπούλημα της δημόσια περιουσίας, δώρο των εισφορών των εργαζόμενων σε ιδιωτικές ασφαλιστικές, περικοπές των επιδομάτων, διάλυση του δημόσιου τομέα, νοσοκομεία με ιδιωτικοποιημένα τμήματα της υγείας στο όνομα της ανάπτυξης , κατάργησης της φορολογίας για τους πλούσιους και άγρια φορολογία για τους φτωχούς.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ