«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ενημέρωση από το δήμο Αγρινίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΠΙΝΑΚΑ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
24/06/2019

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, ευχαριστεί θερμά τον Γυμναστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Άθλος και Κίνηση» και ιδιαίτερα την υπεύθυνη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα ΕλένηΣβίγγου, τους δασκάλους Yogaκα Έλενα Κολοβού και τον κ. Βαγγέλη Νικητόπουλο, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης «YogaExtented». Τα έσοδα της δράσης αυτής, διατέθηκαν ευγενικά στην εικαστικό, κ. Ολυμπία Καρρά, για τη φιλοτέχνηση πίνακα ζωγραφικής, ο οποίος παρεχωρήθη ως δωρεά στη δομή.
Επίσης...
ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους φίλους του Συλλόγου, που παρευρέθηκαν και στήριξαν τον ωραίο αυτόν σκοπό, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, την υποστήριξή τους στον δύσκολο αγώνα ενάντια στην έμφυλη βία.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΑΛΑΝΤΖΗΣ



***

Δράση προληπτικής ιατρικής από τις Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου

Οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της προληπτικής ιατρικής θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη  26 Ιουνίου 2019  μέτρηση σακχάρου, αρτηριακής πίεσης και οξυμετρίας καθώς και ενημέρωση για την προστασία από τον ήλιο του γενικού πληθυσμού, στον Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη  από τις 10:00 π.μ έως τις 13:00 μ.μ.
        
O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ