«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Επιτροπή Αγώνα Διανομέων: Τετάρτη 19/6: Μοτοπορεία 10:30 πμ, Αγ. Σοφίας με Εγνατία!

Με τους αγώνες μας επιβάλλαμε το νόμο για τους διανομείς!
Με τους αγώνες μας επιβάλλουμε την εφαρμογή του!
Τετάρτη 19/6: Μοτοπορεία 10:30 πμ, Εγνατία με Αγ. Σοφίας

Είναι πλέον γεγονός! Μετά από έναν αγώνα διαρκείας εδώ και 2 χρόνια περίπου, που κορυφώθηκε στις 11 Απρίλη με την Πανελλαδική Μέρα Δράσης των Διανομέων, τον οποίο συνεχίζουμε και εντείνουμε, ψηφίστηκε ο νόμος (Ν. 4611/2019 – Αρ. 55, 56, ) για τους διανομείς!

Συμμετέχουμε μαζικά στην μοτοπορεία  στις 19/6 –ημέρα 24ωρης κλαδικής απεργίας στον Επισιτισμό Τουρισμό, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του κλάδου- και προειδοποιούμε εργοδότες,  κυβερνήσεις (πρώην και επόμενη), ότι συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά μέχρι να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία σε όλα τα καταστήματα επισιτισμού: (Πλήρη ασφάλιση για όλους, πληρωμή δώρων, αδειών/ επίδομα άδειας, πληρωμή υπερωριών & προσαυξήσεων για εργασία τη νύχτα & Κυριακές/αργίες, καταβολή της μηνιαίας αποζημίωσης 15% σε όλους τους διανομείς που εργάζονται με δικό τους μηχανάκι καθώς και την υποχρεωτική παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας).
-Απαιτούμε από το ΕΦΚΑ και την Επιθεώρηση Εργασίας εντατικούς ελέγχους και επιβολή αυστηρών ποινών όπου δεν εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία!
-Παλεύουμε για πραγματική επαναφορά των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και Υποχρεωτική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ.  
-Επανένταξη όλων των ειδικοτήτων στα ΒΑΕ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982268508      
    blogdianomeisthess.blogspot.gr
 Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων