«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ : Περιοδεία μπροστά στις βουλευτικές εκλογές

Περιοδεία στο Μεσολόγγι μπροστά στις βουλευτικές εκλογές πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Ιούνη η ΚΟΒ Μεσολογγίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη, υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας. Στο πλαίσιο της περιοδείας το κλιμάκιο επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στη Περιφέρεια στο Μεσολόγγι και στη ΔΕΥΑΜ.

 Στη συνάντηση με τους εργαζόμενους ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις συνέτριψαν μισθούς, δικαιώματα εργαζομένων και...
εξαπέλυσαν φοροκαταιγίδα, με αποτέλεσμα σήμερα η λαϊκή οικογένεια να μην μπορεί να καλύψει βασικές και πολλές φορές στοιχειώδεις ανάγκες της, να μην μπορεί να σηκώσει τις δυσβάσταχτες φορολογικές υποχρεώσεις.

 Επίσης σημείωσε ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα το ΚΚΕ αντιπάλεψε τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, οργάνωσε και στήριξε τους αγώνες, τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, πάλεψε ενάντια σε ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, στάθηκε δίπλα στον άνεργο, το συνταξιούχο, το μικρό  και μεσαίο αγρότη, τη νεολαία, σε εκείνους που βρίσκονται υπό την απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών, τον επιστήμονα.
Ήταν το μόνο κόμμα που κατέθεσε και καταθέτει δεκάδες προτάσεις για την πραγματική ανακούφιση του λαού και σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει».

Κλείνοντας κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, τη μόνη συνεπή δύναμη που έχει αποδείξει στην πράξη ότι υπερασπίζεται τα λαϊκά δικαιώματα, τονίζοντας ότι αυτό που κρίνεται την επόμενη μέρα των εκλογών αφορά τη δικιά τους ζωή.