«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου η έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίαςμε τους φορείς πρώτης απόκρισης ενόψει εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή.

Στην σύσκεψη μετείχαν...
ο πρόεδρος του Συντονιστικού ΑντιδήμαρχοςΝίκος Γκρίζης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μελιάδης,  ο Υπ/ντης Κ. Σπυρόπουλος Δ/της Α.Τ, ο Υπ/ντής  Θ. Νταλαπέρας Δ/της Τμ. Τροχαίας,ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μίμης Σκορδόπουλος εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ, του ΕΚΑΒ, διευθυντές και προϊστάμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου και η κ. Ανθούλα Μακρή, υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού.
Όπως τόνισε ο κ. Γκρίζης: «η σύσκεψη πραγματοποιείται προκειμένου οι εμπλεκόμενοι φορείς να συνεργαστούν για την αποφυγή προβλημάτων σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων. Οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου είναι σε απόλυτη ετοιμότητα,στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, αν και όπως διαφαίνεται δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Τον πρώτο λόγο  έχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και πρέπει όλοι, υπηρεσίες και πολίτες, να ακολουθούμε τις οδηγίες της. Ο Δήμος έχει στην διάθεσή του εκτός από τα μηχανήματα ιδιοκτησίας του  και μισθωμένα μηχανήματα και είναι σε επιφυλακή αν ενταθούν τα φαινόμενα».    

                                                                         ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ