«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Καινούργιο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα* σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 30 Σεπτέμβρη στις 05:45 π.μ. στο Καινούργιο Τριχωνίδας.

Συγκεκριμένα 18 χρονος δικυκλιστής με κατεύθυνση προς Παραβόλα, στο 6,7χιλιόμετρο του Εθνικού δρόμου Αγρινίου - Θέρμου ξέφυγε απ΄ την πορεία του δεξιά και προσέκρουσε με ταχύτητα σε κάδο απορριμάτων.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν...
να βρεθεί ο οδηγός σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και το μηχανάκι του 20 - 25 περίπου μέτρα μακριά απ΄το σημείο της σύγκρουσης.
Ο τραυματίας (κάτοικος Αγρινίου) μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγρινίου  και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

*Να πως περιγράφει με το δικό της παραστατικό τρόπο, το θλιβερό γεγονός η φίλη μου η Ελένη που είναι κάτοικος της περιοχής.

Δυστυχώς το σημερινό ξημέρωμα δεν ήταν όμορφο για όλους. .... Μέσα στην υγρή ησυχία της νύχτας ένας μεγάλος θόρυβος έκανε την γειτονιά μας να πεταχτεί στο δρόμο από την ανησυχία .... ένα μηχανάκι πεσμένο στη μέση του δρόμου ... ένας κάδος σκουπιδιών σπασμένος λίγα μέτρα μακρυά από την συνήθη θέση του .... και ένα νεανικό κορμί να κείτεται μπρούμυτα με το πρόσωπο γεμάτο αίματα .... η αναπνοή του δυνατή και βαριά ...Παγωμένοι όλοι, ανήμποροι να του προσφέρουμε βοήθεια με τον φ...
Δείτε περισσότερα
Φωτορεπορτάζ: Δημήτρης Ντόκας