«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Καλή Αντάμωση …στα μετερίζια του μέλλοντος…«συντροφάκια»!!!


Δεν μπορώ …αδερφέ μου… μόνος εγώ…μαζί ακόμα με «πέντε δέκα» ανυπόταχτους «κλαρίτες», μ’ αυτούς που πάλεψαν «μ’ όλα της φύσης τα στοιχειά»… Και μ’ όλα του καπιταλισμού τα «παραπλανητικά είδωλα»…να σου φέρουμε τη Λευτεριά…πόσο μάλλον τη Λαοκρατία!
Αν αντέχεις καθαρές κουβέντες …άκου…
Αν θέλεις καθαρές …σχέσεις, κρυστάλλινες λογικές…μην εθελοτυφλείς άλλο!
Κανένας δε θα σου δώσει εύκολες λύσεις… «τους έφαγες στη μάπα όλους», χρόνια τώρα, τους «καλοθελητές» του Λαού μας …μας ομορφογέλασαν …εσένα κι εμένα δηλαδή εμάς… εμείς είμαστε ο Λαός!
Κι έχουνε δύναμη αδερφέ μου, απεριόριστη κι ακατάβλητη…αρκεί να ομονοήσουμε!
Να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας!
Να οργανωθούμε δυναμικά, ενάντια σ’ αυτή την καταιγίδα που μας καθηλώνει, την καπιταλιστική λαίλαπα,που δεν είναι άλλη απ’ την δοξασία που πρεσβεύει την άγρια, ανήθικη, παράλογη και απροκάλυπτη και προκλητική πλέον …εκμετάλλευση Ανθρώπου από άνθρωπο!
Η παπάς - παπάς θα ’σαι… που έλεγε και ο παλιός σοφός Λαός μας, η ζευγάς-ζευγάς!
Κι επειδή ήμουνα πάντα και θα είμαι με τον παπά-παπά και με τον ζευγά-ζευγά σου γράφω απόψε!
Μια βαθιά φιλοσοφημένη ρήση του ΑΘΑΝΑΤΟΥ Χαρίλαου Φλωράκη που εκεί απ’ τον Αι- Λιά απ’ το Παλιοζογλώπι που μας αγροικά ξέρει ποιος λέει Αλήθειες…
«Οι ζευγάδες φεύγουν η σπορά μένει»!!!
Εγώ που υπογράφω ανεπιτήδευτα απόψε κάτω απ’ αυτό το κείμενο, η ο Λαφαζάνης που έκανε της Ιστορίας το πιο βαρύ ατόπημα και την ανυπέρβλητη ιεροσυλία να γράφει:  «Χαρίλαε, ψηλά στο λόφο του Αη Λια, στο Παλιοζογλώπι, που αναπαύεσαι, έχεις διαλέξει καλή θέα για να αγναντεύεις και να περιμένεις να δεις τη λεύτερη, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική Ελλάδα που οραματίστηκες μέσα από τα βάθη της καρδιάς σου. Ίσως να μην περιμένεις για πολύ»!
Πάνο Λαφαζάνη ο Χαρίλαος.. « δεν περιμένει ντίπ»…που λένε και στον τόπο μου το Καινούργιο της Τριχωνίδας…Από δω που ξεκίνησαν αληθινοί Πατριώτες και Λαοκράτες!
Άσε μην αραδιάσω ονόματα απόψε και τρέχεις και δε φτάνεις …εσύ και τα φραξιονίστικά φερέφωνά σου!
Άστο ρε Πάνο μην το παιδεύεις άλλο, « ούτε εσύ ούτε οι καλοθελητές σύντροφοί  σου μέχρι χτές»
Αυτοί που έλεγαν μαζί με σένα στο Λαό μας για «ρήξεις και για ξεροντάουλα» …που θα χόρευαν οι Ευρωπαίοι συνεταίροι  σας!
Για μας ο μόνος κι ακατάβλητος συνέταιρος είναι ο Ενημερωμένος και καλά κι αληθινά πληροφορημένος Ελληνικός Λαός!
Και να μου το θυμάστε εσείς οι … «όπως είστε οι αλλιώς» που μου λέγατε μέχρι κι εμένα προσωπικά να ρίξω λίγο νερό στο κρασί μου!
Ε…όχι ρε «οπορτουνίστικα σκύβαλα», ο Λαϊκός ο μάγκας, ούτε στο κρασί του ούτε στο ούζο του, ρίχνει νερό… «το ούζο πίνει ανέρωτο και τον καφέ του σκέτο»!!!
Γιατί αυτό δεν είναι ούτε κρασί,  ούτε ούζο… που λένε στον Λατρευτό μου τόπο, στο Καινούργιο Τριχωνίδας…είναι νεροκλάσι!!!
Εδώ το λέμε…νεροκλάσι!!!

Γι’ αυτό νομοτελειακά, κατά πως έλεγε και ο μεγάλος Κάρολος, πάντα θα μας βρίσκεις και θα μας βρεις μπροστά και σ’ αυτή τη «νέα φάση»!!!

Καλή Αντάμωση …στα μετερίζια του μέλλοντος…«συντροφάκια»!!!

Δημήτρης Ντόκας