«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΗΣ "ΔΙΕΞΟΔΟΥ"

Αγαπητοί μας φίλοι

Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα της "Διεξόδου", στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, είναι www.diexodos.com.gr.
Από την ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να πληροφορηθείτε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την υπόσταση του Μουσείου μας,  τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του από...
το έτος 1999, που ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα καθώς επίσης και για το περιεχόμενο των συλλογών του.
Παράλληλα σας πληροφορούμε ότι η "Διέξοδος" έχει δημιουργήσει προφίλ και στους γνωστούς ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Έτσι, μπορείτε να την επισκέπτεσθε το Κέντρο Λόγου και Τέχνης - Μουσείο "Διέξοδος" στο facebook, στο youtube και στο twitter προκειμένου να ενημερώνεσθε άμεσα για τις προγραμματισμένες αλλά και για τις πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις , να παρακολουθείτε βίντεο αλλά και να προωθείτε τα προφίλ της "Διεξόδου"  στους διαδικτυακούς σας φίλους, συνδράμοντας έτσι στην ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού που ενδιαφέρεται για την Ιστορία, τα Γράμματα και τις Τέχνες.
Μπορείτε επίσης να πληροφορείστε όλα τα νέα της Πολιτιστικής Βιβλιοθήκης από την αντίστοιχη σελίδα στο fecebook και αν ενδιαφέρεστε για παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Μεσολογγίου με ανάλογες επεξηγηματικές κειμενολεζάντες μπορείτε να τις αναζητάτε στη σελίδα Το Μεσολόγγι που έφυγε.
Σας ευχαριστούμε