«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Anuga Matchmaking» 2015: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα των τροφίμων & ποτών

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ολοκληρωμένης Επιχειρηματικής υποστήριξης «Enterprise Europe Network – Hellas» προσκαλεί εκπροσώπους Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές / τεχνολογικές δραστηριότητές τους στον Ευρωπαϊκό χώρο, να συμμετέχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (ANUGA Matchmaking) που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία 13-14 Οκτωβρίου 2015.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων διοργανώνεται από...
το την Εταιρεία Zenit GmbH του κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Γερμανία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Οσναμπρουκ του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας, Γερμανία, μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Λίγα λόγια για την έκθεση

Η έκθεση ANUGA (10-14 Οκτωβρίου 2015) αποτελεί τη σπουδαιότερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών. Με 6.800 εκθέτες από περίπου 100 χώρες καθώς και με πάνω από 155.000 επισκέπτες από περίπου 190 χώρες, που αναμένονται να βρεθούν στους χώρους της έκθεσης, η ANUGA αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση παγκοσμίως στο χώρο του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Το 2015 η Ελλάδα θα είναι τιμώμενη χώρα στη Διεθνή Έκθεση, με περίπου 270 εκθέτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην αίθουσα εκθετών 10.2, υπό την αιγίδα και τη συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece Invest & Trade, ο οποίος αποτελεί μετεξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.» (Invest in Greece) στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.» (ΟΠΕ Α.Ε.).

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β)

Μέσω της συμμετοχής στο Β2Β, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα προσεγγίσουν νέους πελάτες
  • Να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα
  • Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους
  • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές / τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο.

Για τη συμμετοχή και την πραγματοποίηση συναντήσεων δεν υπάρχει κόστος.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Σημαντική διαφορά με προηγούμενες διοργανώσεις:

Ελληνικές εταιρείες που συμμετέχουν ως εκθέτες στη διεθνή έκθεση και το περίπτερό τους βρίσκεται στην αίθουσα εκθετών 10, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα ραντεβού τους στους χώρους του περιπτέρου τους. Δεν απαιτείται μετακίνηση στους χώρους των Β2Β συναντήσεων.

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • 04/08/15 – 29/09/15 Προθεσμία εγγραφής και υποβολής επιχειρηματικών προφίλ συνεργασίας
  • 15/08/15 – 05/10/15 Επιλογή online διμερών συναντήσεων με ξένες εταιρίες
  • 09/10/15 Αποστολή του προγράμματος σε κάθε επιχείρηση
  • 13 & 14/10/15 Διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων,


,είτε επικοινωνώντας με τoν υπεύθυνο  Αντένας του Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρόμπολα Γεώργιο, τηλ. 2641074531, email: grombol@epimetol.gr