«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Στενότερη συνεργασία για την ασφαλέστερη διαβίωση των πολιτών μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Τη στενότερη συνεργασία ώστε να ευοδωθεί περισσότερο το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και της καλύτερης διαβίωσής τους εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, συμφώνησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο...


Στη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, ο κ. Αλεξόπουλος συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ευχόμενος την καλύτερη δυνατή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ μεταξύ άλλων συζήτησαν την ανάπτυξη της μεγαλύτερης δυνατής συνεργασίας και των κοινών επιδιώξεων ώστε να υπάρχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Επιπλέον, στο πλαίσιο, της πρόσφατης επιτυχούς συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας που αφορούσε στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του, τα οποία και εκφράστηκαν και γραπτώς με ευχαριστήριες επιστολές του, τόσο προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αποστολόπουλο, όσο και προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή.
«Η συνάντησή μας αυτή αποτελεί μια αφετηρία για μια υγιή και αγαστή συνεργασία  μεταξύ της Περιφέρειας και των τοπικών Αστυνομικών Αρχών για την καλύτερη προστασία των κατοίκων Αχαΐας» σημείωσε ο κ. Αλεξόπουλος.