«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

«Πράσινο φως» για τη συνέχιση των εργασιών στη Μικρή Περιμετρική Πατρών

Το «πράσινο φως» ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στη Μικρή Περιμετρική Πατρών και συγκεκριμένα στην πλατεία Ταμπαχάνων , δόθηκε σήμερα από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού που συνεδρίασε σήμερα και συζήτησε, μεταξύ άλλων, και το θέμα των ευρημάτων στο σημείο.

Όπως αποφασίστηκε, δεν τίθεται κάποιο ζήτημα περαιτέρω ερευνών και ανασκαφών στο συγκεκριμένο σημείο και...
έτσι κανονικά από αύριο ξεκινούν οι εργασίες των συνεργείων ώστε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο τμήμα στο χρονοδιάγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Ενημερωθείς ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, ζητώντας, παράλληλα, από τις αρμόδιες Υπηρεσίες την επιτάχυνση των εργασιών.
«Είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα, ενταγμένο και χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και δεν χωράει καμία άλλη καθυστέρηση» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, όσο και ο επιβλέπων μηχανικών Γιάννης Ρόδης, οι οποίοι και ζήτησαν να ληφθεί η απόφαση ώστε να ξεμπλοκάρει το έργο και να μην χαθεί κρίσιμος πολύτιμος χρόνος.