«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Οι συνταξιούχοι για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Αγρινίου και για τη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στην Αθήνα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α  Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22/10/2014 στις 11:00  η προγραμματισμένη  . Έγινε με απόφαση του σωματείου  μας και τη στήριξη των σωματείων συνταξιούχων  Ο.Α.Ε.Ε. Αγρινίου  και Αμφιλοχίας καθώς και του Εργατικού Κέντρου  Αγρινίου, σωματείων μελών του  και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Αιτωλ/νίας .
Στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου  και...
στους επισκέπτες  μοιράστηκε ανακοίνωση του σωματείου μας.
Έγιναν χαιρετισμοί και ομιλία από το σωματείο μας. Στη συνέχεια  πραγματοποιήθηκε συνάντηση Επιτροπής από τους φορείς που παρευρίσκονταν  με το Διοικητή  του Νοσοκομείου.
Η Επιτροπή έθεσε στον κ. Διοικητή  τα μεγάλα προβλήματα  λειτουργίας του Νοσοκομείου . Εκείνος με τη σειρά του συμφώνησε  ότι τα προβλήματα υπάρχουν , μας δήλωσε  ότι ζητάει λύσεις από το υπουργείο  και ότι περιμένει η κατάσταση να βελτιωθεί.
Το σωματείο μας , υλοποιώντας απόφασή του για συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 01-11-2014 στην Αθήνα στο Σύνταγμα, καλεί τους συνταξιούχους του Νομού να πάρουν μέρος στο Πανελλαδικό .

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση Συνταξιούχων ενάντια στην υποβάθμιση των παροχών υγείας στο Νοσοκομείο Αγρινίου

 

Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Βαρυσήμαντη συζήτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Βλάχου με αντιπροσωπεία των Συνταξιούχων!