«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΡΘΑΝ ΠΟΛΛΟΙ»!!!

Πραγματοποιήθηκε στις 26-2-2014 σύσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου μας, ανδρών και γυναικών συναδέλφων που έχουν στερηθεί και στερούνται το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης.

Η σύσκεψη έγινε στα πλαίσια και της δικαστικής πρωτοβουλίας που ο Σύλλογός μας έχει δρομολογήσει για το συγκεκριμένο θέμα.
Δυστυχώς στη σύσκεψη ήρθαν πολλοί συνάδελφοι και είχε μαζικό χαρακτήρα.
Οι  ώρες της σύσκεψης ήταν...
από τις πλέον δυσάρεστες στην συνδικαλιστική μας δράση, ακούγοντας τους συναδέλφους μας να περιγράφουν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν γιατί το σύστημα τους έχει αποκλείσει, ακούγοντας τα προβλήματα υγείας που διογκώθηκαν γιατί στερούνται τα φάρμακα, ακούγοντας την απόγνωση του γονιού που δεν μπορεί να περιθάλψει όπως πρέπει το παιδί του, ακούγοντας, ακούγοντας, ακούγοντας………….
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αυτή την ώρα δεν θέλει να γράψει  κάτι περισσότερο, θέλει όμως να πει όσο πιο δυνατά μπορεί στους κυβερνητικούς υπαλλήλους της τρόικας ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τιμωρηθούν αυτοί και όσοι τους στηρίζουν για την ανθρωπιστική κρίση που μας έχουν προκαλέσει.      

                                                                                       ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.